Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Άργησε, αλλά το πήρε χαΜΠΑΡΙ…

Πιο δύσκολα απ’ ό,τι δείχνει το τελικό 0-3 πέρασε η Ίντερ από την έδρα της τελευταίας στη βαθμολογία και καταϊδρωμένης, Μπάρι, στην αναμέτρηση που έριξε την αυλαία της 23ης αγωνιστικής της Serie A.

Οι «νερατζούρι» άργησαν να ξεκλειδώσουν την πολυπρόσωπη άμυνα των γηπεδούχων, αλλά στο 61’ πέρασε ο Σνάιντερ στο παιχνίδι, έδωσε τις λύσεις που έλειπαν και η ομάδα του Λεονάρντο πήρε… χαμπάρι ότι, μέχρι εκείνη τη στιγμή, είχε υπερεκτιμήσει τις δυνατότητες των αντιπάλων της.

Τον... χορό των γκολ άνοιξε στο 70’ ο νεοαποκτηθείς με τη μορφή δανεισμού από την Τζένοα, Χουσίν Καρζά, ο οποίος μάλιστα έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα της ομάδας του Μιλάνου. Ακολούθησαν δύο γκολ στις καθυστερήσεις, ένα από τον Πατσίνι στο 90+4’ που σκοράρει για δεύτερο συνεχόμενο ματς και άλλο ένα από τον Σνάιντερ στο 90+6’, δευτερόλεπτα πριν το τελευταίο σφύριγμα.

Κατακτώντας το «τρίποντο», η Ίντερ «έπιασε» τη Λάτσιο στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και πλέον πάει με άλλο αέρα στο κρίσιμο ματς της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στη Ρόμα.

Οι γηπεδούχοι, πάντως, από τη στιγμή που δέχθηκαν το πρώτο γκολ στο 70’ ανέβηκαν πιο ψηλά, πήραν περισσότερες πρωτοβουλίες κλείνοντας τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους και λίγο έλειψε να φέρουν την ισορροπία στο ματς.

Ενδεικτικό της πίεσης που ένοιωσε η Ίντερ, η οποία υπερεκτίμησε την Μπάρι, ήταν ο έντονος πανηγυρισμός του Λεονάρντο στο πρώτο γκολ της ομάδας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: