Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Με Καϊτά στις Σέρρες

Πανέτοιμος είναι ο Ηρακλής για την μεγάλη αναμέτρηση με τον Πανασερραϊκό. Ένα παιχνίδι που έχει χαρακτηρισθεί κομβικό για την μετέπειτα πορεία της ομάδας στο Πρωτάθλημα. Ο Γιώργος Παράσχος που ζήτησε την νίκη πήρε στην αποστολή και τον Καϊτά.Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηρακλή για την αυριανή(5/2) αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό στο δημοτικό γήπεδο των Σερρών. Ο Γιώργος Παράσχος που ζήτησε από τους παίκτες την κατάκτηση των τριών βαθμών δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής. Οι απόντες παρέμειναν οι γνωστοί, δηλαδή ο τιμωρημένος Χοσέμι, οι τραυματίες Γιάκομπ και Ηλιάδης και ο ανέτοιμος Σζοτ.
Ο αρχηγός της ομάδας, Τάσος Κατσαμπής, προφυλάχθηκε από τη σημερινή προπόνηση, λόγω ελαφριάς επιβάρυνσης στην μέση, γεγονός, που δεν θα τον επηρεάσει, ως προς την ετοιμότητά του για την αυριανή αναμέτρηση.

Ο Γιώργος Παράσχος συμπεριέλαβε είκοσι (20) ποδοσφαιριστές στην αποστολή: Ελευθερόπουλος, Μπαντής, Κατσαμπής, Κυριαζής, Λίμα, Κανακούδης, Κατσικάς, Αραμπατζής, Μάρα, Καϊτά, Παπαστεριανός, Γκαρσία, Μαχόπ, Ρόμπλες, Ντάνι, Στάμου, Ζερκά, Τσίτας, Επαλέ, Σολτάνι.

Όπως αναφέραμε και στο χθεσινό ρεπορτάζ ο Γιώργος Παράσχος αποφάσισε πως σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα στις Σέρρες. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ελευθερόπουλος. Λίμα και Κυριαζής θα είναι οι πλάγιοι οπισθοφύλακες. Το δίδυμο των κεντρικών αμυντικών θα συνθέσουν Κατσαμπής και Κατσικάς. Η τριάδα στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αποτελείται από τους Ντάνι, Πίτου και Μάρα και στην κορυφή της επίθεσης ο Σολτάνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: