Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

«Πρώτος στόχος το Κύπελλο»

Την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ έθεσε ως πρώτο στόχο για τον Ατρόμητο ο Γιάννης Καραλής, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6. Ο επιθετικός των Περιστεριωτών ζήτησε τον ΠΑΟΚ ως αντίπαλο στον τελικό, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει τους δύο ημιτελικούς κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

Aναλυτικότερα όσα δήλωσε ο Έλληνας φορ στον Γιάννη Θειακό:

Για τη ρεβάνς με τον Διαγόρα: «Ξέραμε ότι θα είναι ένα ματς που ο αντίπαλος δεν είχε να χάσει τίποτα, αλλά ήρθαμε αποφασισμένοι να παίξουμε όπως μας είπε ο προπονητής και να νικήσουμε, όπως και κάναμε».

Για τους στόχους του Ατρομήτου: «Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, πρώτος στόχος είναι το Κύπελλο, όχι πως δεν μας ενδιαφέρει το πρωτάθλημα, αλλά λόγω θέσης στην βαθμολογία μπορούμε να αφοσιωθούμε εκεί».

Για το ερχόμενο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου: «Εντελώς διαφορετικά τα ματς Κυπέλλου και πρωταθλήματος. Αν παραταχθούμε σωστά και με πάθος στο πρωτάθλημα κόντρα στον Βόλο, θα δώσουμε κι ένα μήνυμα ενόψει ημιτελικών».

Για το ενδεχόμενο μιας μεταγραφής, όπως εκείνης του Βέλλιου στην Έβερτον: «Είναι χαρά για κάποιον νέο αθλητή να υπάρχει ενδιαφέρον από μεγάλες ελληνικές, αλλά κι από ευρωπαϊκές ομάδες».

Για τον Γιώργο Δώνη: «Είμαστε τυχεροί που έχουμε προπονητή τον Δώνη, επειδή έχει αποδείξει πως πιστεύει και τους Έλληνες και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Μας σπρώχνει σιγά-σιγά στην πρώτη ομάδα και μας βοηθάει συνεχώς».

Για τον αντίπαλο που προτιμάει στον τελικό του Κυπέλλου: «Σε έναν τελικό, όποιος και να είναι ο αντίπαλος, στόχος είναι το τρόπαιο. Προσωπικά θα ήθελα τον ΠΑΟΚ, όχι τίποτα άλλο, απλά έτσι το έχω ονειρευτεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: