Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Μόνο νίκη με Άρη

Στην αναμέτρηση με τον Άρη έχει στραφεί η προσοχή της ΑΕΚ, η οποία αφήνει στην άκρη το κύπελλο Ελλάδος. Ο Μανόλο Χιμένεθ θέλει μόνο τη νίκη στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, προκειμένου να διατηρηθεί η ομάδα του σε τροχιά πλέι οφ, ενώ περιμένει και σαφώς καλύτερη εικόνα συγκριτικά με το ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Ο στόχος των «κιτρινόμαυρων» είναι η κατάληψη της δεύτερης θέσης και η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όπως τόνισε ο Ανδαλουσιανός προπονητής, για να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι θα πρέπει να αλλάξει ριζικά η εικόνα και η νοοτροπία της ομάδας στα επόμενα ματς.
Ο Ισπανός τεχνικός προχώρησε σε έντονες παρατηρήσεις προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του, για την εικόνα που παρουσίασαν στο ματς με τους «πράσινους», ενώ θα προσπαθήσει να διορθώσει τα λάθη που λίγο έλειψαν να φέρουν τον αποκλεισμό.
Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς του Σαββάτου απέναντι στους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή, με τον Χιμένεθ να σκέφτεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα, σε μια προσπάθεια να φρεσκάρει τους παίκτες του.
Σχετικά με το θέμα του Ίσμαελ Μπλάνκο, πρόθεση τη διοίκησης είναι η παραμονή του παίκτη στην ομάδα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα αυξηθεί κατά πολύ η οικονομική πρόταση που έχει ήδη κατατεθεί. Ο Χιμένεθ έχει υπογραμμίσει πως υπολογίζει κανονικά τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή, όμως φαίνεται να προτιμάει τον Ναμπίλ Μπάχα, ο οποίος αγωνίστηκε και στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: