Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Κορυφαίοι «Λυμπε» – Λεονάρντο

Οι Λεονάρντο Περέιρα και Νίκος Λυμπερόπουλος παρέλαβαν σήμερα τα βραβεία του πολυτιμότερου παίκτη (ΜVP) και του ωραιότερου γκολ (Best Goal), αντίστοιχα, για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας.
«Είχα την ευκαιρία μετά από καιρό να παίξω, να βάλω ένα γκολ και να βοηθήσω την ομάδα μου. Όμως, το πιο σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί. Κάθε μέρα δουλεύω όλο και πιο δυνατά για να με εμπιστευτεί ο προπονητής μου, όμως αυτός είναι που θα αποφασίσει πότε θα παίξω. Εγώ είμαι πάντα εδώ για να βοηθήσω την ΑΕΚ» δήλωσε ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της Ένωσης, ο οποίος συνέχισε με αναφορά στο δραματικό αγώνα με τον Παναθηναϊκό, για το Κύπελλο: «Το γκολ του Μίτσελ στο 98΄ έδιωξε την κούραση και το άγχος από πάνω μας και τελικά πήραμε την πρόκριση απέναντι σε μια μεγάλη και δύσκολη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Τώρα έχουμε τον ΠΑΟΚ στις 2 Μαρτίου, αλλά πριν από αυτό το παιχνίδι έχουμε να σκεφτούμε το πρωτάθλημα. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε το ίδιο καλά στο πρωτάθλημα και να πάρουμε το Κύπελλο».
Από την πλευρά του, ο Νίκος Λυμπερόπουλος υπογράμμισε ότι «έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο ματς με τον Αρη. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, γιατί, όπως έχει αποδειχθεί στο πρόσφατο παρελθόν, όποτε δεν είμαστε, το πληρώνουμε πολύ ακριβά». Για τον εαυτό του, είπε: «Πάντα πίστευα πάρα πολύ στον εαυτό μου. Με την εμπειρία μου πλέον μπορώ να κοντρολάρω τα συναισθήματά μου και τις δυνάμεις μου, αλλά και με τη δουλειά που κάνω, τόσο όταν είμαι εδώ, όσο και στο σπίτι. Ένας ποδοσφαιριστής και ένας αθλητής δουλεύει εντός γηπέδου όσο και εκτός. Αν σου αρέσει αυτή η δουλειά, όπως αρέσει σε εμένα, τότε δίνεις πάντα το 100% στους αγώνες και την προετοιμασία τους. Όσο θα αντέχω και θα είμαι εδώ, θα δίνω το 100% των δυνάμεών μου και θα είμαι 100% επαγγελματίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: