Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Ντύνεται στα «κίτρινα» ο Μοσχάκης

Πολύ κοντά στην απόκτηση ενός εξαιρετικά ελπιδοφόρου ποδοσφαιριστή από την Football League και πιο συγκεκριμένα από τη Δόξα Δράμας βρίσκεται ο Άρης. Ο λόγος για τον 21χρονο αμυντικό μέσο Γιώργο Μοσχάκη, ο οποίος με τις φετινές του εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, έχει στρέψει πάνω του όλα τα βλέμματα και δεν είναι λίγες οι ομάδες που ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.
Αυτός που όμως φαίνεται να τους κερδίζει όλους στο… νήμα είναι ο Άρης, καθώς άνθρωπος των «κιτρίνων» έχει παρακολουθήσει επισταμένα το νεαρό ποδοσφαιριστή στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, έμεινε εντυπωσιασμένος από τις δυνατότητες του και εξέφρασε τη θετική του εισήγηση στη διοίκηση.
Η ΠΑΕ δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια, έκανε την κίνηση της και φέρεται να έχει «κλείσει» τον ποδοσφαιριστή για το καλοκαίρι, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του με τη Δόξα Δράμας.
«Σύντροφος» του η σκληρή δουλειά
Ο Γιώργος Μοσχάκης δεν είναι άγνωστος στο ποδοσφαιρικό κοινό της Θεσσαλονίκης, καθώς γεννήθηκε πριν από 21 χρόνια στην Νεάπολη. Τα πρώτα βήματα της ποδοσφαιρικής του καριέρας τα έκανε στον Ηρακλή, όπου ξεχώρισε με την παρουσία του στην ομάδα Νέων και το 2008 «κέρδισε» το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.
Ο Ηρακλής τον παραχώρησε τον Ιανουάριο του 2009 με τη μορφή δανεισμού στον Θερμαϊκό Θέρμης, όπου μέτρησε έξι συμμετοχές, ενώ με την έναρξη της νέας χρονιάς αποφασίστηκε να παραχωρηθεί με ετήσιο δανεισμό στην Αναγέννηση Γιαννιτσών. Στην ομάδα της Πέλλας μέτρησε 28 συμμετοχές και πέτυχε τέσσερα τέρματα, αποδεικνύοντας πως μπορεί να τα καταφέρει περίφημα σε μια ομάδα με απαιτήσεις.
Έτσι, με την έναρξη της φετινής σεζόν και αφού μεσολάβησε η αποδέσμευση του από τον Ηρακλή, αποφάσισε να συνεχίσει στη Δόξα Δράμας. Υπό την καθοδήγηση του Μιχάλη Γρηγορίου και με «σύντροφο» τη σκληρή δουλειά, ο Μοσχάκης έχει αναδειχθεί φέτος σε μια από τις κεντρικές φιγούρες της Δόξας, καθώς αριθμεί είκοσι συμμετοχές, ενώ έχει πετύχει και τρία τέρματα.
Κύρια προσόντα του; Δεν είναι άλλα από το αδιάκοπο πρέσινγκ στα αντίπαλα χαφ, ο δυναμισμός και η αγωνιστικότητα που εκπέμπει η παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και οι εξαιρετικές του τοποθετήσεις στην αντίπαλη περιοχή, οι οποίες του δίνουν τη δυνατότητα συχνά-πυκνά να σκοράρει.
«Τιμητικό το ενδιαφέρον του Άρη»
Το ενδιαφέρον των «κιτρίνων» για την απόκτηση του αποκαλύφθηκε πρώτα από το «Μ» τον Δεκέμβριο, αλλά ο νεαρός μέσος δεν επηρεάστηκε, παρά μόνο συνέχισε να τα πηγαίνει περίφημα, ούτως ώστε να δικαιώσει τους ανθρώπους της Δόξας Δράμας για την επιλογή τους.
Σύμφωνα με όσα διαρρέουν από τον κύκλο του ποδοσφαιριστή πάντως, ο νεαρός εμφανίζεται εξαιρετικά υπερήφανος για το ενδιαφέρον του Άρη και φυσικά θετικός να συνεχίσει την καριέρα του στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αφού όμως πρώτα βοηθήσει τη Δόξα να πετύχει τους στόχους της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: