Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Τόχα: «Περίπλοκο το ματς με την ΑΕΚ»

Στην εκπομπή Superleague Priview της NOVA μίλησε ο Κάρλος Τόχα, ένα 24ωρο πριν την αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ στην Αθήνα. Ο Κολομβιανός άσος της ομάδας της Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε στο πως πρέπει να αντιμετωπίσει ο Αρης αυτό το ματς για να μπορέσει να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το ΟΑΚΑ, τονίζοντας πως θα πρέπει αυτός και οι συμπαίκτες του να κλείσουν καλά τους χώρους στους αντιπάλους οι οποίοι πέρασαν στον πρώτο γύρο άνετα από το «Κλεάνθης Βικελίδης». Μίλησε ακόμη για το πώς περνά στη Θεσσαλονίκη, αλλά και για τη μεγάλη του αδυναμία τις. γυναίκες! Πάρτε μια μικρή γεύση.
Κάρλος, να μας πεις αρχικά πως εισέπραξες το 0-0 της προηγούμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ; «Νομίζω πως εμείς αντιμετωπίσαμε αυτό το ματς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ειδικά στο β΄ ημίχρονο είχαμε την κατοχή της μπάλας, είχαμε την κυκλοφορία, κάναμε και δυο-τρεις πολύ καλές ευκαιρίες για να πάρουμε κάτι παραπάνω. Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα περιμέναμε. Νομίζω πως η τύχη μας έχει εγκαταλείψει σε πολλές περιπτώσεις φέτος, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να κοιτάξουμε τώρα το επόμενο ματς με την ΑΕΚ».
Πως περιμένεις αυτή την αναμέτρηση; «Είναι ένα περίπλοκο παιχνίδι! Η ΑΕΚ είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, όμως εμείς θα πρέπει να κοιτάξουμε να πάρουμε βαθμούς και αυτό θα γίνει μόνο εάν κλείσουμε τους περισσότερους δυνατούς χώρους, ώστε να μην τους αφήσουμε να κυκλοφορήσουν τη μπάλα και να αναπτυχθούν όπως επιθυμούν. Δουλέψαμε αυτή την εβδομάδα πιο εξειδικευμένα με τον προπονητή μας πάνω σ΄ αυτούς τους τομείς και νομίζω πως είναι η κατάλληλη στιγμή για ν΄ αρχίσουμε να παίρνουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε τόσο πολύ».
Πως περνάς στη Θεσσαλονίκη; «Η Θεσσαλονίκη είναι μια μεγάλη και όμορφη πόλη. Υπάρχουν πράγματα που μπορείς να κάνεις για να περάσει ο ελεύθερος χρόνος και ειδικά για μένα που είμαι μόνος μου μακριά από την οικογένειά μου στη Κολομβία. Συνήθως κάνω βόλτες ή παίζω play station  με φίλους!»
Ποια είναι η γνώμη σου για τις γυναίκες της πόλης; «Παντού υπάρχουν όμορφες και άσχημες γυναίκες. Δεν είναι θέμα πόλης. Το σημαντικό για μένα είναι να βρεις ανθρώπους που να σε αγαπούν και ευτυχώς στη Θεσσαλονίκη ο κόσμος μου δείχνει την αγάπη του και τους ευχαριστώ πολύ γι αυτό!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: