Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Από τον Κοντρέρας εξαρτάται

Παράτασης μίας ημέρας παίρνει η επιστροφή του Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος αναμένεται το Σάββατο στις 16:00 στην Ελλάδα. Προλαβαίνει οριακά την τελευταία προπόνηση εν όψει Παναθηναϊκού ο Χιλιανός αμυντικός, ο οποίος βρέθηκε στην πατρίδα του για την κηδεία του πατέρα του και από την σωματική και ψυχολογική του κατάσταση θα κριθεί η συμμετοχή του κόντρα στους «πράσινους».

Παραμονή του ντέρμπι με τον Άρη, πληροφορήθηκε την απώλεια του πατέρα του, παρόλα αυτά συμμετείχε κανονικά στο παιχνίδι και ξημερώματα Δευτέρας ταξίδεψε στη Χιλή για να παραστεί στην κηδεία του αγαπημένου του προσώπου. Οι συμπαίκτες του του αφιέρωσαν τη νίκη - πρόκριση σε βάρος του Ολυμπιακού και τώρα είναι στο χέρι του αν θα βοηθήσει τον «Δικέφαλο» στο ματς με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή.

Η συμμετοχή του θα εξαρτηθεί κυρίως από το πόσο θα έχει καταβληθεί από τα δύο υπερατλαντικά ταξίδια μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα και η ψυχολογική του κατάσταση. Το Σάββατο, λοιπόν, που θα επιστρέψει θα έχει τετ-α-τετ με τον Μάκη Χάβο και εφόσον του πει ότι είναι ΟΚ και του το δείξει στην προπόνηση ίσως να συμπεριληφθεί στην αποστολή. Το λογικό, πάντως είναι να μείνει εκτός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: