Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Ποντάρει στον Ετό

Ο Μάκης Χάβος σκέφτεται να ξεκινήσει τον Ετό στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό. Στο σημερινό πρόγραμμα τον δοκίμασε με τους βασικούς και μάλιστα σε ρόλο δεξιού χαφ! Δεν πρόκειται για θλάση οι έντονες ενοχλήσεις που αισθάνεται ο Σαβίνι στον δικέφαλο, αλλά είναι πιθανό να τον θέσουν εκτός μάχης. Δύσκολα θα προλάβει και ο Κοντρέρας, που επιστρέφει αύριο. Επέστρεψε ο Βιτόλο.

Αναλυτικά…

Με λίγες προπονήσεις από την ημέρα που υπέγραψε στον ΠΑΟΚ και την τελευταία του επίσημη εμφάνιση με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ αυτή κόντρα στην νυν ομάδα του στα μέσα Δεκεμβρίου για το Europa League, δείχνει έτοιμος να προσφέρει από την αρχή σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Και μάλιστα όχι ως δεξί μπακ, θέση για την οποία προοριζόταν όταν αποκτήθηκε, αλλά σε μια πιο απαιτητική θέση, εκείνη του δεξιού χαφ.

Στο σημερινό πρόγραμμα, ο Μάκης Χάβος έκανε σε μεγάλο βαθμό φανερές τις προθέσεις εν όψει Παναθηναϊκού. Στο προπονητικό δίτερμα, χρησιμοποίησε με τους βασικούς τον Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια, Τσιρίλο και Μαλεζά στο κέντρο της άμυνας, Λίνο στ’ αριστερά και Σνάουτσνερ στα δεξιά. Έτσι θα παραταχθεί στην άμυνα, αφού ο Κοντρέρας, που επιστρέφει αύριο από τη Χιλή, θα μείνει, εκτός απροόπτου, εκτός αποστολής. Όπως και ο Σαβίνι που αισθάνεται έντονες ενοχλήσεις στον δικέφαλο.

Στη μεσαία γραμμή, Πάμπλο Γκαρσία και Τσουκαλάς θα ξεκινήσουν στον άξονα, Βιεϊρίνια και Ετό στα άκρα, με τον Ίβιτς να κινείται πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Σαλπιγγίδη. Για το ματς της Κυριακής δεν υπολογίζονται οι ανέτοιμοι Φωτάκης και Κουτσιανικούλης.

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ στη Σουρωτή έκανε την εμφάνισή του ο Βίκτορ Βιτόλο. Ο Ισπανός μέσος ολοκλήρωσε στην Τενερίφη της Ισπανίας το βασικό στάδιο της αποθεραπείας του μετά την επέμβαση στο γόνατο και το «στοίχημα» του ίδιου και του τεχνικού επιτελείου είναι η συμμετοχή του κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τους «32» του Europa League.

Δεν υπάρχουν σχόλια: