Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Ντρούκερ: «Να παλέψουμε για να κερδίσουμε»

Την νίκη και μόνο την νίκη θέλει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ο Σαρόν Ντρούκερ. Ο προπονητής του Άρη εμφανίστηκε σίγουρος πως οι παίκτες του θα κατέβουν στο παρκέ για να παλέψουν για να βγουν εκείνοι οι κερδισμένοι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σαρόν Ντρούκερ:

«Η σημαντικότητα του αυριανού παιχνιδιού είναι προφανής και ξεκάθαρη. Οι παίκτες μας θα πάνε στην έδρα του αντιπάλου ώστε να παλέψουν και να δώσουν ό,τι καλύτερο μπορούν μέσα στο παρκέ για να κερδίσουν τον αγώνα. Εμείς επίσης από την πλευρά μας πρέπει να αποδείξουμε ότι μπορούμε να είμαστε σταθεροί τόσο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ».
Ως ευκαιρία εξιλέωσης βλέπει το ματς ο Χρήστος Ταπούτος. Ο φόργουορντ του Άρη θέλει να επικρατήσει η ομάδα του στον αυριανό αγώνα για να αισθανθεί όμορφα ο κόσμος των «κιτρίνων».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Ταπούτου:

«Ο αυριανός αγώνας κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντικός για πολλούς λόγους. Αφενός γιατί θέλουμε να πάρουμε τη νίκη, έπειτα από κάποια άσχημα αποτελέσματα που είχαμε και αφετέρου γιατί είναι ιδιαίτερο παιχνίδι από πλευράς γοήτρου. Βλέπουμε το ματς αυτό ως μια ευκαιρία να εξιλεωθούμε και να κάνουμε τον κόσμο μας να αισθανθεί όμορφα. Πρέπει να αγωνιστούμε με καρδιά, με πάθος και με θέληση ώστε να κερδίσουμε μέσα στην έδρα του αντιπάλου για να αποδείξουμε ότι αξίζουμε ως παίκτες και ως ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: