Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Με «Μπόμπα» στο ΟΑΚΑ

Πάνοπλος θα εμφανιστεί στο αυριανό παιχνίδι ο Άρης. Ο Ραούλ Μπομπαντίγια συμπεριλήφθηκε στην αποστολή από τον Γιάννη Μιχαλήτσο και όπως όλα δείχνουν θα ντεμπουτάρει με την κιτρινόμαυρη φανέλα.
Ο Άρης δίνει αύριο (19:30) ένα καθοριστικό παιχνίδι με την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ, από το οποίο θέλει και θα επιδιώξει να φύγει νικητής. Η προετοιμασία των κιτρίνων ολοκληρώθηκε με μία προπόνηση και εν συνεχεία ο Γιάννης Μιχαλήτσος ανακοίνωσε τους 20 ποδοσφαιριστές που θα «πετάξουν» τις επόμενες ώρες για την Αθήνα.
Στην «20άδα» βρίσκεται τόσο ο Νέρι Καστίγιο, όσο οι Ραούλ Μπομπαντίγια και Νταισούκε Σακάτα. Την ίδια ώρα εκτός αποστολής έμεινε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Κάρλος Ρουίς!
Η αποστολή του Άρη αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Σηφάκης, Βελλίδης, Νέτο, Βανγκέλι, Ρονάλντο, Λαζαρίδης, Τόχα, Φατί, Μενδρινός, Κόκε, Οριόλ, Πρίττας, Μπομπαντίγια, Σακάτα, Τσέζαρεκ, Μίσελ, Πορτίγια, Παπαζαχαρίας Τσεζνάουσκις, Καστίγιο. Εκτός αποστολής έμειναν οι Χουάνμα, Ρουίζ, Κατίδης, Οικονομόπουλος, Αγτζίδης, Μπουγαίδης, Κασναφέρης, Αραβίδης. Κουλουχέρης, Ντανίλο, Αγγελούδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: