Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

«Φεύγουν από την πίσω πόρτα στη Λίβερπουλ»

Απαξίωση βιώνουν οι παίκτες που έχουν προσφέρει και φεύγουν από τη Λίβερπουλ, σύμφωνα με τον Χαβιέ Μασεράνο. Ο αμυντικός μέσος της Μπαρτσελόνα, με αφορμή τα όσα ακούστηκαν για την μετακόμιση του Φερνάντο Τόρες από τους «κόκκινους» στην Τσέλσι, τόνισε πως η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ δεν ενδιαφέρθηκε να κρατήσει ούτε τον ίδιο στο ρόστερ της.

«Δεν με εξέπληξε ό,τι συνέβη. Όταν έφυγα από τη Λίβερπουλ ήταν σαν να έχω σκοτώσει κάποιον. Είναι λυπηρό παίχτες που έχουν προσφέρει στο σύλλογο να φεύγουν από την πίσω πόρτα. Είναι λυπηρό ο Τύπος και ο σύλλογος να προσπαθούν να πείσουν τους ανθρώπους ότι είναι λάθος των παικτών, ενώ στην πραγματικότητα η Λίβερπουλ είναι αυτή που δεν ενδιαφέρθηκε να μας κρατήσει. Το πιο σημαντικό είναι ότι οι παίχτες δεν φεύγουν με καλό τρόπο».

Για τον Φερνάντο Τόρες επεσήμανε: «Μίλησα μαζί του και τού είπα ότι δεν πρέπει να ανησυχεί γιατί φεύγει έχοντας κάνει ό,τι καλύτερο μπορούσε. Μπορεί να μην πήρε τρόπαια αλλά ήταν ένας πολύ σημαντικός παίχτης και βοήθησε το σύλλογο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: