Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Φέργκιουσον: «Πήρε μπρος ο Ρούνεϊ»

Πεπεισμένος ότι ο Γουέιν Ρούνεϊ θα συνεχίσει να σκοράρει μετά τα δύο γκολ που έβαλε στον τελευταίο αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα φτάσει σε μία καλή επιθετική συγκομιδή στο τέλος της σεζόν είναι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Ο Σκωτσέζος τεχνικός είδε τον Άγγλο επιθετικός να σκοράρει τα δύο από τα τρία γκολ των «κόκκινων διαβόλων» στη νίκη επί της Άστον Βίλα με 3-1 και πιστεύει ότι αυτή ήταν απλά η αρχή:

«Πήρε μπρος. Πιστεύω ότι θα συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό τώρα. Έτσι γίνεται πάντα με τους γκολτζήδες. Έχει μπροστά του 14 ματς πρωταθλήματος και αγώνες στο Κύπελλο και στην Ευρώπη. Μπορεί πολύ εύκολα να φτάσει σε ένα καλό αριθμό γκολ στη σεζόν».

Ο Φέργκιουσον πάντως τονίζει ότι το μεγαλύτερο προσόν του Ρούνεϊ πέρα από τα γκολ που πετυχαίνει, είναι η όρεξή του για μπάλα και η αφοσίωσή του στο παιχνίδι:

«Αυτό που έχει ο Γουέιν είναι μία φανταστική ενέργεια να παίζει μπάλα. Πάντα δίνει όλο του τον εαυτό. Το αποτέλεσμα το είδαμε την περασμένη αγωνιστική. Από εκεί και πέρα μας δίνει πολύ συχνά μπόνους κάποια σημαντικά γκολ όπως την περασμένη αγωνιστική όταν σκόραρε δύο φορές. Αν μπορέσει να βρει την περσινή του συνέπεια πάντως με τα δίχτυα θα μας βοηθήσει αφάνταστα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: