Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Οκκάς: «Πρόωρος τελικός με ΑΕΚ»

Ένα παίκτης που φόρεσε την φανέλα του ΠΑΟΚ στο παρελθόν ήταν ο Γιαννάκης Οκκάς που μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» τόσο για τον νικηφόρο προημιτελικό του «Δικεφάλου» κόντρα στον Ολυμπιακό όσο και για την ΤΣΣΚΑ, ενώ ιδιαίτερη μνεία έκανε και για τον Πάμπλο Κοντρέρας που ήταν μαζί συμπαίκτες στην Θέλτα.
Συγκεκριμένα ο επιθετικός της Ανόρθωσης τόνισε: «Έχω αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ, στην ΑΕΚ και στον Ολυμπιακό και πρόκειται για τρεις ομάδες που απασχολούσαν και θα απασχολούν για πάντα τον Έλληνα φίλαθλο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και χαρούμενος από τις εμπειρίες που είχα».
Για τον Πάμπλο Κοντρέρας δήλωσε: «Είναι ένα πολύ καλό παιδί και τον είχα συμπαίκτη στην Θέλα. Θέλω να μεταφέρω και τα θερμά μου συλλυπητήρια. Στην Ισπανία κάναμε αρκετή παρέα και είναι χαρά μου να βλέπω τον Κοντρέρας να αγωνίζεται τόσο καλά με την φανέλα του ΠΑΟΚ».
Για το ματς του κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό δήλωσε: «Είχα πει και πριν το πρώτο ματς ότι αυτός που θα αξιοποιήσει την έδρα θα έχει μεγάλο προβάδισμα για πρόκριση. Δεν ήταν κάτι φοβερό που είχα πει βέβαια. Οι δυο ομάδες έχουν πολύ καυτές έδρες. Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να αξιοποιήσει το Καραϊσκάκη στο πρώτο αγώνα. Σίγουρα η Τούμπα θα ήταν διαφορετική αν ήταν γεμάτη, αλλά είτε γεμάτη είτε άδεια νιώθεις πόσο καυτή έδρα είναι. Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ το ήθελε περισσότερο και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά».
Για τον ημιτελικό ο Γιαννάκης Οκκάς είπε: «Πάντα η ιστορία επαναλαμβάνεται και θα είναι μία επανάληψη υπέρ του ΠΑΟΚ. Και εμείς τότε είχαμε αποκλείσει Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Σίγουρα πριν τον τελικό έχει την ΑΕΚ μπροστά του και μετά από την πρόκριση και τον τρόπο που την πήρε η ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό θα έρθει περισσότερο προετοιμασμένη. Θα είναι ένας πρόωρος τελικός».
Τέλος, για τον ευρωπαϊκό αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, μιας και γνωρίζει την ομάδα από την Ρωσία, αφού την έχει αντιμετωπίσει, ο Κύπριος επιθετικός δήλωσε: «Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι από όλες τις πλευρές. Είναι κρίμα που ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αυτή την φάση απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, μιας και πιστεύω πως οι Ρώσοι θα μας απασχολήσουν μέχρι το τέλος του θεσμού. Εύχομαι να διαψευστώ και να προκριθεί ο ΠΑΟΚ αλλά είναι μία πολύ καλή ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: