Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Ευτυχώς ήταν εκεί ο… Ματεράτσι!

Ότι δηλαδή τώρα, έγινε επεισόδιο ανάμεσα σε παίκτη της Ίντερ και της Μπάρι και αυτός που έσωσε την κατάσταση και κατεύνασε τα πνεύματα είναι ο Μάρκο Ματεράτσι;!! Ρε πώς αλλάζουν οι εποχές. Ο Μάρκο Ρόσι πάντως στην μπουνιά που έφαγε από τον Κριστιάν Κίβου είχε όλο το δίκιο με το μέρος του.

Ο αμυντικός της Μπάρι και ενώ απομακρυνόταν από την περιοχή του δέχτηκε μία γροθιά εν ψυχρώ στο πρόσωπο και μάλιστα από πίσω από τον άνανδρο, ύπουλο και παμπόνηρο Κίβου που σαν να μη συμβαίνει τίποτα κατευθύνθηκε στην περιοχή του. Διαιτητής και επόπτης είχαν ως επαγγελματίες τα μάτια τους στην μπάλα, δηλαδή αποκλειστικά σε αυτή και σε τίποτα πέρα από ακτίνα ενός μέτρου και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά.

Ο χτυπημένος Ρόσι ήθελε να τα πει, να τα εξηγήσει, προσπάθησε, αλλά ο Μάρκο Ματεράτσι… ευτυχώς ήταν εκεί για να τον συγκρατήσει. Να τον ηρεμήσει. Να του εξηγήσει ότι όλα ήταν στο μυαλό του και ότι αν ήθελε να εκδικηθεί θα έπρεπε να το κάνει με κουτουλιά ώστε να αποβληθεί. Τελικά η συζήτηση δεν φαίνεται να κατέληξε κάπου και το παιχνίδι συνεχίστηκε με την Ίντερ να σκοράρει τρεις φορές στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού και να παίρνει μία σημαντική εκτός έδρας νίκη (3-0).

Δείτε το βίντεο με την επίμαχη φάση:

Πρωταγωνιστούν:
Ο άνανδρος, ύπουλος και παμπόνηρος Κίβου
Ο χτυπημένος Ρόσι που είχε τόσα να πει
Ο ήρεμος και κουλ Ματεράτσι    

Δεν υπάρχουν σχόλια: