Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Τα φώτα στο Μιλάνο

Το ντέρμπι ανάμεσα στην Ίντερ και τη Ρόμα ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Σέριε Α. Το μεγάλο ματς του "Μεάτσα" είναι το τελευταίο χρονικά του διημέρου, καθώς διεξάγεται το βράδυ της Κυριακής, αλλά και το πρώτο απόλ πλευράς ενδιαφέροντος.

Οι πρωταθλητές βρίσκονται στην τρίτη θέση με 41 βαθμούς, ενώ οι "τζιαλορόσι" στην πέμπτη με 39 και το αποτέλεσμα της "μονομαχίας" θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τις ελπίδες τους για τον τίτλο. Οι δύο ομάδες έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο, ενώ θα συναντηθούν και στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Ίντερ και Ρόμα θα γνωρίζουν παράλληλα και τι θα έχει κάνει η Μίλαν στη Γένοβα. Η πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα αντιμετωπίζει την Τζένοα στο "Μαράσι" σε μία επικίνδυνη αποστολή, θέλοντας να μη μείνει χωρίς νίκη για τέταρτη φορά στα 6 τελευταία ματς. Η Μίλαν έχει διαφορά 5 βαθμών από τη Νάπολι, η οποία αναμένεται να έχει εύκολο έργο κόντρα στην Τσεζένα στο "Σαν Πάολο".

Μεσοβδόμαδα, οι "παρτενοπέι" γνώρισαν την ήττα από την Κιέβο, την οποία υποδέχεται την Κυριακή η Λάτσιο, που βρίσκεται στην τέταρτη θέση. Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής ανοίγει το Σάββατο, με τις αναμετρήσεις Ουντινέζε-Σαμπντόρια και Κάλιαρι-Γιουβέντους. Η Ουντινέζε είναι το φαβορί κόντρα στην "Ντόρια", ενώ η "Κυρία" καλείται να βάλει τέλος στο κάκιστο σερί της... για ακόμη μια φορά.

Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής:


Σάββατο 5/2
Ουντινέζε-Σαμπντόρια
Κάλιαρι-Γιουβέντους

Κυριακή 6/2
Μπολόνια-Κατάνια
Μπρέσια-Μπάρι
Λάτσιο-Κιέβο
Νάπολι-Τσεζένα
Τζένοα-Μίλαν
Λέτσε-Παλέρμο
Πάρμα-Φιορεντίνα
Ίντερ-Ρόμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: