Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Η έλλειψη …ρευστού σώζει τον Ντρούκερ

Ούτε η εντός έδρας (και εκτός προγράμματος) ήττα από τη Γκέτινγκεν, ούτε οι σφοδρές αντιδράσεις και αποδοκιμασίες του κόσμου, είναι συνθήκες ικανές για να απομακρύνουν τον Σαρόν Ντρούκερ από την τεχνική ηγεσία του Άρη.
Μεγαλύτερος σύμμαχος του Ισραηλινού τεχνικού δεν είναι η διοίκηση του Άρη, αλλά τα οικονομικά δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στην ομάδα την παρούσα χρονική στιγμή.
Ο αρχικός προϋπολογισμός έχει ξεπεραστεί με τις προσθήκες των Μπράουν και Τόμας και την παραμονή των Κουμπούρα και Ντάνστον. Η οικονομική κατάσταση ειναι δύσκολη και αναγκάζει τη διοίκηση να διατηρήσει τον Ντρούκερ στη θέση του, δεδομένου ότι το μισό συμβόλαιο πληρώνεται από την Μακάμπι.
Οι οικονομικές δυνατότητες είναι συγκεκριμένες και δεν περιλαμβάνουν νέο συμβόλαιο προπονητή και περαιτέρω αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας.
Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να είναι 100% σίγουρος για το μέλλον του Ντρούκερ στον «κίτρινο» πάγκο, καθώς πλησιάζει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και ένα κακό αποτέλεσμα μπορεί να πιέσει περισσότερο τις καταστάσεις και να δρομολογήσει αλλαγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: