Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Θέλει να γυρίσει ο Μπενίτεθ

Τους αγώνες της Λίβερπουλ παρακολουθεί ο Ράφα Μπενίτεθ και είναι έτοιμος όπως τονίζει να αναλάβει το σύλλογο ανά πάσα στιγμή αν του ζητηθεί ξανά. Ο πρώην τεχνικός της Ίντερ αναφέρεται και στην αποχώρηση του Φερνάντο Τόρες επισημαίνοντας ότι η τιμή που πωλήθηκε ήταν σχετικά χαμηλή.

Από το «Άνφιλντ» ο Ισπανός τεχνικός έφυγε τον Ιούνιο και ανέλαβε την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ίντερ. Η άσχημη πορεία όμως των «νερατζούρι» στο Καμπιονάτο τον οδήγησε στην πόρτα της εξόδου μετά από έξι μήνες και τώρα ρίχνει κλεφτές ματιές προς τα πίσω:

«Πάντα είναι ένα όνειρο να είσαι προπονητής στη Λίβερπουλ. Ξέρω πως ο Κένι τα πάει καλά τώρα και θα πρέπει να περιμένω και να παρακολουθώ απλά τους αγώνες. Αν με ρωτάτε όμως αν θα ήθελα να αναλάβω ξανά, τότε η απάντησή μου είναι ναι θα ήθελα. Δεν υπάρχει αμφιβολία. Το θέμα είναι το πότε, όμως έτσι κι αλλιώς πρέπει να κοιτάξω το μέλλον μου».
Στη συνέχεια ο Μπενίτεθ σχολιάζει την πώληση του Φερνάντο Τόρες αντί 58 εκ ευρώ στην Τσέλσι και τονίζει ότι θα μπορούσε να φύγει και με περισσότερα χρήματα:

«Πέρυσι μιλούσαμε νομίζω για ένα ποσό πάνω από 80 εκ ευρώ. Όποτε ερχόταν η κουβέντα στο θέμα μιας ενδεχόμενης πρότασης που μπορεί να έφτανε από κάποιον σύλλογο για τον Τόρες το ποσό που συζητιόταν ήταν πάνω από 80 εκ ευρώ. Μπορεί τώρα ο παίκτης να μην είναι στο επίπεδο που ήταν τότε, όμως τα χρήματα που πωλήθηκε θα μπορούσαν να είναι και περισσότερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: