Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Με το… δεξί ο ΠΑΟΚ, 2-1 τον Παναθηναϊκό!!

Παίζοντας με πάθος από το ξεκίνημα του αγώνα, ο ΠΑΟΚ κέρδισε 2-1 τον Παναθηναϊκό και μπήκε με το δεξί στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα.
Ο Δικέφαλος προηγήθηκε με τον Αθανασιάδη στο 57΄και διπλασίασε τα τέρματα του με τον Ελ Ζαρ στο 75΄. Ο Παναθηναϊκός το μόνο που κατάφερε, ήταν να μειώσει με τον Σισέ στο 79΄. Η ομάδα του Μάκη Χάβου θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο γκολ, χάνοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες με πρωταγωνιστή τον Μουσλίμοβιτς. Κατάμεστη και πάλι η Τούμπα, με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να μην πτοείται ούτε από τη δυνατή βροχή στο δεύτερο μέρος. Επόμενο παιχνίδι αυτό στο Βόλο με τον Ολυμπιακό Βόλου τη Πέμπτη.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
2΄Μακρινό σουτ του Σισέ, η μπάλα περνάει άουτ
5΄Νέο μακρινό σουτ του Σισέ, η μπάλα φεύγει άουτ
30΄Ωραίο σουτ του Τσιρίλο από πλάγια θέση, διώχνει σε κόρνερ ο Τζόρβας
Ημίχρονο 0-0
50΄ Σέντρα του Σισέ, κεφαλιά του Χριστοδουλόπουλου, η μπάλα φεύγει άουτ
57΄Από τη σέντρα του Βιεϊρίνια, η άμυνα του Παναθηναϊκού δεν κατάφερε να διώξει και ο Αθανασιάδης με ωραίο γυριστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα
75΄Από την ωραία κάθετη του Βιεϊρίνια, ο Ελ Ζαρ με δυνατό σουτ νικά τον Τζόρβα, για το 2-0
79΄Από τη σέντρα του Βύντρα, ο Σισέ με κεφαλιά γράφει το 2-1
86΄Ο Μουσλίμοβιτς σε τετ α τετ πέρασε και τον Τζόρβα, αλλά ο Ιωαννίδης με τάκλιν σώζει τον Παναθηναϊκό
Κίτρινες: Ιωαννίδης, Σαριέγκι, Χαλκιάς
Οι συνθέσεις
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Ετό (70΄Σνάουτσνερ), Λίνο, Γκαρσία, Βιτόλο, Ίβιτς, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης (64΄Ελ Ζαρ), Αθανασιάδης (83΄Μουσλίμοβιτς)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τζόρβας, Βύντρα, Κατσουράνης, Σαριέγκι, Ιωαννίδης, Ζιλμπέρτο, Σιμάο (65΄Καραγκούνης), Μαρίνος (55΄Γκοβού), Νίνης (75΄Πετρόπουλος), Χριστοδουλόπουλος, Σισέ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Δεν υπάρχουν σχόλια: