Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Αουτσάιντερ για φίλημα!!

Τον τίτλο του αουτσάιντερ κρατούν περήφανα οι παίκτες της Στόουκ ενόψει του τελικού Αγγλίας με την Μάντσεστερ Σίτι, αφού όπως τονίζει ο Ζερμέν Πέναντ με τον τρόπο αυτό νιώθουν απελευθερωμένοι κάτι που φαίνεται και στα αποτελέσματά τους.

Στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας φαβορί χρίστηκε η Μπόλτον και η Στόουκ πέρασε «αέρας» στον τελικό με 5-0. Στην αναμέτρηση πρωταθλήματος με την Τσέλσι το αουτσάιντερ ήταν το ίδιο και το αποτέλεσμα η ισοπαλία. Την περασμένη αγωνιστική πάλι η Στόουκ κόντρα στην Άρσεναλ έδωσε απλόχερα τον τίτλο του φαβορί στους «κανονιέρηδες» και αρκέστηκε… στη νίκη με 3-1!

Ποιος ο λόγος λοιπόν να μην είναι το αουτσάιντερ και στον τελικό Κυπέλλου κόνρτα στους «πολίτες»; Σύμφωνα με τον Πέναντ, κανένας. «Θα είμαστε το αουτσάιντερ στον τελικό. Αυτό είναι σίγουρο. Το ίδιο ήμασταν όμως και την τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα. Μας αρέσει έτσι. Είμαστε συνεχώς το αουτσάιντερ και αυτό μας διώχνει το άγχος και μας απελευθερώνει. Με την ισοπαλία μας κόντρα στην Τσέλσι και τη νίκη μας απέναντι στην Άρσεναλ δείξαμε τις δυνατότητές μας. Το 5-0 επί της Μπόλτον ήταν άλλη μία τέτοια απόδειξη. Νιώθουμε σε πολύ καλή κατάσταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: