Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου για τα εισιτήρια!!

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει του φίλους της ομάδας για τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και για την αποφυγή επεισοδίων, εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της βολιώτικης ΠΑΕ:

«Για τη σωστή ενημέρωση των φιλάθλων και την αποφυγή επεισοδίων στα παιχνίδια των Play Off, η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ενημερώνει ότι για τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Πέμπτη 12 Μαίου 2011 και ώρα 19:30, ΔΕΝ θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου, αφού δεν θα τεθούν εισιτήρια προς διάθεση και δεν θα επιτραπεί η προσέλευση και η είσοδος στο Στάδιο, χωρίς την επίδειξη εισιτηρίου ή κάρτας μίνι διαρκείας.

Τα 2.000 εισιτήρια που κυκλοφόρησαν για τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΠΑΟΚ, διατίθενται αποκλειστικά από τα γραφεία των Συνδέσμων των Οργανωμένων φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου.
Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέλθουν στον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΠΑΟΚ ΔΩΡΕΑΝ.

Παράλληλα, την Τετάρτη 11 Μαίου και ώρα 18:30, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ κ. Αχιλλέας Μπέος θα πραγματοποιήσει συνάντηση στο χώρο τους με τους εκπροσώπους των Οργανωμένων Φιλάθλων, με θέμα συζήτησης την πρόληψη και την αντιμετώπιση φαινομένων βίας στο γήπεδο.

Για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής 15 Μαίου 2011, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, η ΠΑΕ θα ενημερώσει εγκαίρως με νέα ανακοίνωσή της για τα σημεία προπώλησης των εισιτηρίων και τη διάθεσή τους. Επισημαίνουμε ότι η προπώληση εισιτηρίων για το συγκεκριμένο αγώνα έχει ήδη ξεκινήσει από τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Π. Μελά 3 με Ιάσονος).

Τέλος, η διάθεση των καρτών μίνι διαρκείας θα συνεχιστεί έως την Τετάρτη 11 Μαίου 2011, στις 21:00».

Δεν υπάρχουν σχόλια: