Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Γωγάκος: «Συνεδριάζουν στη Βουλή για τους φακέλους»

Ο Κωνσταντίνος Γωγάκος μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis», με αφορμή τη δίωξη που του άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Ανδρέας Φάκος.
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ηρακλή πιο συγκεκριμένα τόνισε:

«Εγώ απλά μίλησα για μπράβους στην ΕΠΟ. Αν ο κύριος εισαγγελέας κάνει μια αυτοψία θα το διαπιστώσει. Υπήρξαν μπράβοι και πέρυσι και φέτος την ώρα της εκδίκασης. Εγώ ξέρω πως σε αυτά που είπε ο κύριος Δώνης συμφώνησαν πολλοί πολιτικοί, αλλά δεν έγινε τίποτα. Για μένα είναι τίτλος τιμής αυτό που συμβαίνει».
Για το αυριανό συλλαλητήριο τόνισε:

«Ο κύριος Μπουτάρης ζήτησε το συλλαλητήριο να γίνει στις 21:00 και όχι στις 20:00. Θα το συζητήσουμε αυτό και λογικά θα το αποδεχθούμε. Ζητήσαμε όμως από τη πλευρά μας τη βοήθεια του Δήμου με τις μικροφωνικές εγκαταστάσεις και την εξέδρα. Θα ανακοινώσουμε την επιτροπή που θα ηγηθεί αυτής της συγκέντρωσης. Δεν θα πρέπει να λείψει κανείς αύριο και θέλω να πω πως η απουσία του καθένα θα σημαίνει και συνενοχή του στα όσα συμβαίνουν».

Επίσης αποκάλυψε ότι:

«Αύριο θα συζητηθεί στην επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων της Βουλής και την επιτροπής διαφάνειας η αίτηση που υποβάλαμε για να ανοιχτούν όλοι οι φάκελοι στη Βουλή. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για την εξέλιξη της υπόθεσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: