Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Τη μεταγραφή του στη Ρεάλ ανακοίνωσε ο Σαχίν!!

Πριν καν ολοκληρωθεί η τρέχουσα σεζόν η Ρεάλ Μαδρίτης ολοκλήρωσε την απόκτηση του Νούρι Σαχίν από την Ντόρτμουντ. Ήταν κάτι που ο ίδιος ο Τούρκος μέσος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε τη Δευτέρα στην έδρα των πρωταθλητών Γερμανίας.
"Eίναι ευγνώμων στην Μπορούσια, στην ομάδα που έδωσε την ευκαιρία να ντεμπουτάρω στο γερμανικό πρωτάθλημα πραγματοποιώντας ένα παιδικό μου όνειρο. Όμως η Ρεάλ είναι μια μοναδική ευκαιρία που δεν μπορείς να την προσπεράσεις", ανέφερε ο 23χρονος μέσος, ο οποίος ήταν ένα από τα βασικά εργαλεία του Γίργκεν Κλομπ στην εφετινή επιτυχία των κιτρινόμαυρων Συνεχίζοντας ο Σαχίν εξήγησε ότι "δεν επέλαξα τη Ρεάλ για τα χρήματα, αλλά γιατί είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στον κόσμο και είναι αδύνατο να αρνηθείς", ενώ στάθηκε πολύ στη συνομιλία που είχε με τον Ζοσέ Μουρίνιο λέγοντας ότι "με έπεισε αμέσως. Είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο και ανυπομονώ να εργαστώ γι' αυτόν. Είναι μία πρόκληση".
Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών προβλέπει συμβόλαιο διάρκειας έξι ετών έναντι 2,5 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: