Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Στεφανίδης: «Θέλουμε να παρουσιάσουμε κάτι διαφορετικό»

Στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Revolution» μίλησε ο Παναγιώτης Στεφανίδης που είναι στο ψηφοδέλτιο του Άρης-Ενότητα. Ο Παναγιώτης Στεφανίδης τόνισε συγκεκριμένα: «Από τους πιο σημαντικούς μας στόχους είναι να είμαστε όλοι ενωμένοι στον Άρη. Μπορεί εμείς να δεχόμαστε κατηγορίες από μία πλευρά την μία στιγμή από άλλη πλευρά την άλλη στιγμή, αλλά εμάς στόχος μας είναι να είμαστε ενωμένοι όλοι στον Άρη. Για να πάμε ένα βήμα παραπάνω πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Δεν μπορούμε να ξεχνάμε κάποιους ανθρώπους από διαφορετικά πόστα αλλά έχουν προσφέρει στον σύλλογο».
«Εμείς γνωριζόμαστε από το γήπεδο. Εκεί γνωριστήκαμε οι περισσότεροι. Έχουμε κοινές σκέψεις και το συζητούσαμε εδώ και καιρό, αν είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την διοίκηση του Άρη, αν μπορούμε και το συζητούσαμε εδώ και καιρό. Πάντως είμαστε έτοιμοι με το πλάνο μας εδώ και καιρό και αποφασίσαμε να κατέβουμε στις εκλογές. Θα ήταν άσχημο αν κατέβαινε ένα μόνο ψηφοδέλτιο και δεν θα ήταν καλό για τον Άρη αυτό. Εμείς έχουμε το δείγμα της τωρινής διοίκησης και θέλουμε να παρουσιάσουμε κάτι άλλο και θεωρούμε πως αυτό πρέπει να δείξουμε και να επιλέξει ο κόσμος».
«Δεν υπάρχει φαβορί, εμείς κατεβαίνουμε για να κερδίσουμε. Δεν κατεβαίνουμε στις εκλογές ούτε να κάνουμε μόστρα ούτε για να μάθει ο κόσμος. Πιστεύουμε ότι η πρόταση που θα κάνουμε θα βοηθήσει τον Άρη και μπορεί ο κόσμος να διαλέξει την διοίκηση που θα έχει αφού ακούσει όλες τις προτάσεις. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πάρα πολλα. Πήρε ο λαός την ομάδα στις πλάτες του, έγινε η Λέσχη, έχει άλλη δυναμική πλέον και έχει και τον καλύτερο κόσμο. Σαν παράταξη εμείς θέλουμε τα θετικά όλων, δεν έχουμε σκοπό να κατηγορήσουμε κανέναν».
«Λάθη γίνονται από αυτούς που τολμούν. Στις 23 του μήνα αν είμαστε εμείς διοίκηση θα θέλαμε όλοι να είναι δίπλα μας, οι πόρτες μας είναι ανοιχτές για όλους. Αν ήμασταν ικανοποιημένοι από την τωρινή διοίκηση δεν θα κατεβαίναμε στις εκλογές. Δεν κατηγορούμε την διοίκηση απλά θέλουμε το καλύτερο για τον Άρη, μας ενδιαφέρει η πρόοδος της ομάδας και η επόμενη μέρα. Θέλω να πω πάντως πως είναι επιτυχία που υπάρχουν τρία ψηφοδέλτια και θα ακουσούν διαφορετικές προτάσεις. Θα πρέπει καταρχάς ο κόσμος να βοηθήσει με την συμμετοχή του και να είναι όλοι εκεί. Σαν παράταξη θα είμαστε δίπλα σε όλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: