Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Μήνυμα Φέργκιουσον σε «Μπάρτσα»

Μετά τα εύσημα που πήρε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον από τον Πεπ Γκουαρντιόλα για την ποιότητα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Σκωτσέζος τεχνικός αποφάσισε να εκθειάσει και ο ίδιος τους παίκτες του, χτυπώντας το καμπανάκι του κινδύνου στην Μπαρτσελόνα ενόψει του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στις 28 Μαΐου οι «κόκκινοι διάβολοι» θα υποδεχτούν στην Αγγλία (στο Γουέμπλεϊ) τους «μπλαουγκράνα» και ο Σκωτσέζος τεχνικός εξυμνεί την πορεία της ομάδας του μέχρι τώρα:

«Όλοι λένε πόσο σπουδαία ομάδα είναι η Μπαρτσελόνα, όμως σε αυτόν τον τελικό συμμετέχει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Άλλοι πάλι λένε ότι δεν έχουμε καλό ρόστερ και βρίσκουν το ένα και το άλλο μειονέκτημα. Έχουμε όμως πετύχει τα περισσότερα γκολ από όλους. Εντός έδρας ήμασταν φανταστικοί. Είμαστε αήττητοι στην Ευρώπη. Είμαστε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και χρειαζόμαστε μόλις έναν βαθμό για να αναδειχτούμε και πρωταθλητές Αγγλίας. Αφήνω λοιπόν στην άκρη όλες τις κριτικές που ακούω και κοιτώντας την ομάδα μου αναρωτιέμαι: Είμαι ευχαριστημένος; Αυτοί οι παίκτες μου έχουν δώσει τα πάντα».

Στη συνέχεια ο Φέργκιουσον τόνισε ότι απέναντι στους αστέρες του Πεπ Γκουαρντιόλα έχει να αντιπαρατάξει και εκείνος τους δικούς του αστέρες:

«Προφανώς η Μπαρτσελόνα είναι τώρα το φαβορί. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βρούμε τρόπο να σταματήσουμε το τρίπτυχο Τσάβι, Ινιέστα, Μέσι. Είναι φανταστικοί ποδοσφαιριστές. Από την άλλη όμως έχουμε και εμείς παίκτες που χρειάζονται προσοχή γιατί προκαλούν πολλά προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες. Το ίδιο ελπίζω να κάνουν και απέναντι στην Μπαρτσελόνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: