Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Σκέφτονται «τράμπα» για Ουρτάδο!!

Ένα… τεράστιο ερωτηματικό φιγουράρει δίπλα στο όνομα του Μόισες Ουρτάδο αναφορικά με την παρουσία του Ισπανού χαφ στο έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού και την προσεχή αγωνιστική περίοδο.
Ο Καταλανός ανασταλτικός μέσος, ο οποίος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Εσπανιόλ «κουβαλώντας» το προσωνύμιο «Εξολοθρευτής» λόγω της δυναμικής του παρουσίας, όλα τα προηγούμενα χρόνια, στη μεσαία γραμμή της ομάδας της Βαρκελώνης, δεν κατάφερε στην παρθενική του σεζόν στον Πειραιά να επιβεβαιώσει τα κολακευτικά σχόλια που τον συνόδευαν…
Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Ερνέστο Βαλβέρδε, βέβαια, ευελπιστεί ότι ο Ουρτάδο θα εμφανιστεί κατά πολύ καλύτερος τη νέα σεζόν, καθώς πιστεύει πολύ στην ποδοσφαιρική του αξία, ενώ θεωρεί ότι φέτος στάθηκε και άτυχος με κάποιους τραυματισμούς που τον άφησαν πίσω…
Δεν αποκλείεται ωστόσο, ο Μόισες Ουρτάδο να χρησιμοποιηθεί από τον Ολυμπιακό ως αντάλλαγμα για κάποια από τις μεταγραφές, τις οποίες έχει στα… σκαριά η διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας!
Ως γνωστόν, Βαλβέρδε, Μαθία και Κοβάσεβιτς «χτενίζουν» την αγορά της Ισπανίας προκειμένου να φέρουν στο Λιμάνι νέους… «Φουστέρ» (σ.σ. παίκτες, δηλαδή, οι οποίοι παρά το ότι δεν είναι γνωστοί στο ευρύ κοινό και δη το ελληνικό, μπορούν ν’ αποδειχθούν «λίρα εκατό» για τον Ολυμπιακό).
Με δεδομένο, λοιπόν, ότι το όνομα του άλλοτε χαφ της Εσπανιόλ έχει ακόμα… πέραση στην Ιβηρική Χερσόνησο, δεν αποκλείεται η «τριανδρία» του Ολυμπιακού να καταφέρει να ολοκληρώσει κάποια «τράμπα», η οποία να ωφελήσει τους Πειραιώτες!
Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: