Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Προάγγελος αποχώρησης για Μήτρογλου!!

Πολύ δύσκολα θα φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Κώστας Μήτρογλου στη νέα αγωνιστική σεζόν. Ο νεαρός επιθετικός δεν θα ταξιδέψει με την αποστολή των «ερυθρόλευκων» για την Κύπρο, καθώς ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον άφησε εκτός, ουσιαστικά, μια απόφαση η οποία αποτελεί ένδειξη για τις προθέσεις του Ισπανού τεχνικού για το μέλλον του νεαρού διεθνούς επιθετικού στο «λιμάνι».

Αντίστοιχα, εκτός έμεινε και ο Ντένις Επστάιν. Την ίδια στιγμή, ο Ισπανός τεχνικός πήρε στην αποστολή όλους τους δανεικούς που είχε στη διάθεσή του στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών. Γκαλίτσιος, Σουμπίνιο, Παπάζογλου: συμπεριλήφθησαν στην αποστολή και θα πάρουν χρόνο συμμετοχής στα δύο φιλικά παιχνίδια.

Στη σημερινή προπόνηση ο Άλμπερτ Ριέρα έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης στο γυμναστήριο και στο γήπεδο. Παρόλα αυτά ο Ισπανός μεσοεπιθετικός θα… ακολουθήσει την αποστολή και θα συνεχίσει το ειδικό πρόγραμμα επί κυπριακού εδάφους.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα «πετάξουν» αύριο το πρωί για την Κύπρο:

Πάρντο, Μέγερι, Μανιάτης, Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Ρ. Μπράβο, Ουρτάδο, Ρόμενταλ, Γ. Παπαδόπουλος, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Τοροσίδης, Ζαϊρί, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Τζιμπούρ, Γκαλίτσιος, Πάντελιτς, Παπάζογλου, Σουμπίνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: