Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

«Κερδίσαμε εύκολα χωρίς αμφισβήτηση»

Στην ευκολία που ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα στην πρεμιέρα των πλέι οφ στάθηκαν οι Βίκτορ Βιτόλο και Αντελίνο Βιεϊρίνια…
«Κερδίσαμε εύκολα χωρίς αμφισβήτηση»
Ο Βιτόλο υποστήριξε μετά το 2-1 ότι «το βασικότερο στοιχείο πέραν της νίκης, ήταν η κυριαρχία που δείξαμε στη διάρκεια του αγώνα. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει κάποιος που μπορεί να ισχυριστεί ότι ο ΠΑΟΚ δεν κέρδισε εύκολα. Ακόμη όμως δεν κάναμε κάτι, γιατί τα πλέι οφ, μόλις ξεκίνησαν. Είχαμε δύο κλασικές ευκαιρίες να τελειώσουμε νωρίς το παιχνίδι και δεν πιστεύω ότι ακόμη και στο τέλος υποφέραμε».
Από την πλευρά του ο Βιεϊρίνια που ανακηρύχθηκε κορυφαίος παίκτης της αναμέτρησης, ανέφερε: «όλη η ομάδα προσπαθεί για τη νίκη, ποτέ δεν είναι θέμα ενός παίκτη. Μας βοήθησε πολύ ο κόσμος. Η ομάδα είναι κουρασμένη, αλλά είναι αλήθεια ότι το σημερινό παιχνίδι ήταν μια επανάληψη του αγώνα της κανονικής διάρκειας. Και τότε ήμασταν πολύ ανώτεροι του Παναθηναϊκού, αλλά τότε είχαμε χάσει».
Ο Πορτογάλος συμπλήρωσε αναφερόμενος στη φιλοσοφία που θα πρέπει να έχει η ομάδα του: «Πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Αυτός ήταν ο βασικός στόχος μας. Εμάς μας απασχολεί το τι θα κάνουμε εμείς. Ο αγώνας της Πέμπτης είναι ένας ακόμη τελικός για εμάς. Δεν πρέπει να ασχοληθούμε με το τι θα κάνουν οι αντίπαλοι, αλλά με τους εαυτούς μας».

Τέλος, σχετικά με τα μαρκαρίσματα που δέχθηκε, απάντησε ότι «αισθάνομαι τα πόδια μου σκοτωμένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: