Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποθεώνεται από τις ισπανικές εφημερίδες που κυκλοφόρησαν σήμερα. Μάλιστα, η «Marca» τον έχει στο πρωτοσέλιδο μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.
Η μαδριλένικη εφημερίδα κυκολοφόρησε σήμερα εκθειάζοντας τον Πορτογάλο μέσο της Ρεάλ για τα γκολ που έχει πετύχει φέτος και συνολικά με τη «Βασίλισσα», ενώ στο εξώφυλλο υπάρχει χώρος και για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναφέροντας: «Έγραψε Ιστορία με την όγδοη Ευρωλίγκα». Μαζί με τον «Ζοτς» στη φωτογραφία είναι και ο Δημήτρης Διαμαντίδης.
«Ο μύθος συνεχίζεται...»
Στις μέσα σελίδες της Marca και στο ρεπορτάζ για τον τελικό της Ευρωλίγκας υπάρχει ο τίτλος «OBRADOVIC Campeonísimo» που σημαίνει «Ομπράντοβιτς, καταπληκτικός πρωταθλητής» και συνεχίζει στο κείμενο: «Στην Ευρώπη κανείς άλλος δεν έχει περισσότερες κούπες από τον Σέρβο. Όταν οι παίκτες της Ρεάλ αποχωρούσαν από το Παλαού Σαν Τζόρντι, αυτός έβγαινε από τα αποδυτήρια. Ο δρόμος για να διευρύνει τον μύθο του συνεχίστηκε με μία ακόμη Ευρωλίγκα».

«Ο Ζέλικο κέρδισε το μπάσκετ»
«Για αυτόν πλέον είναι καθημερινότητα. Κόντρα στη Μακάμπι κέρδισε τον όγδοο τίτλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ο Παναθηναϊκός νίκησε. Ο Ζέλικο κέρδισε το μπάσκετ. Κανείς δεν ξέρει καλύτερα πώς να παίξει σε αυτά τα παιχνίδια».
«Ο Ζέλικο εξακολουθεί να βασιλεύει στην ευρωπαϊκή ήπειρο»
Η άλλη μαδριλένικη εφημερίδα, η ABC, χαρακτηρίζει «μαέστρο» τον Ζέλικο στον τίτλο της και στο ρεπορτάζ γράφει: «Οι Πράσινοι νίκησαν άξια τη Μακάμπι στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ο πιο επιτυχημένος προπονητής στην Ευρώπη πρόσθεσε τον όγδοο τίτλο του στη Βαρκελώνη. Ο μύθος Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Ζέλικο εξακολουθεί να βασιλεύει στην ευρωπαϊκή ήπειρο. Θα τον ξεπεράσει ποτέ κανείς; Ήδη σκέφτεται το ένατο».
«Τιμή στον δάσκαλο Ομπράντοβιτς»
Η ισπανική εφημερίδα La Vanguardia έχει τίτλο «Honor al maestro Obradovic» και στο κείμενο γράφει: «Ο Σέρβος με την τακτική του κατάφερε να κατακτήσει τον όγδοο τίτλο του στην Ευρωλίγκα. Το φαβορί της διοργάνωσης δεν απέτυχε. Έκτος τίτλος για τον Παναθηναϊκό, πέντε από αυτούς με τον Ομπράντοβιτς στον πάγκο. Τιμή στον δάσκαλο από το Τσάτσακ. Αυτός είναι ο πραγματικός MVP της Ευρωλίγκας, όμως ο συγκεκριμένος τίτλος πηγαίνει σε παίκτη και αυτός είναι ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος έκανε ρεκόρ στις ασίστ».
«Βασιλιάς Ομπράντοβιτς»
Επίσης, η «El Mundo Deportivo» έχει «χτύπημα» στο πρωτοσέλιδο της: «Ο Παναθηναϊκός βασιλιάς της Ευρώπης», ενώ στις εσωτερικές σελίδες αποθεώνεται ο Ζοτς, χαρακτηρίζοντας τον: «Βασιλιάς Ομπράντοβιτς».
Δείτε στο Photo gallery φωτογραφίες των εφημερίδων...