Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Ισχυρή… σεισμική «κυανόλευκη» δόνηση!!

Οι ώρες είναι κρίσιμες. Κάθε… λεπτό είναι σημαντικό. Ο Ηρακλής απειλείται μετά από την ετσιθελική απόφαση της ΕΠΟ να τον ρίξει εξωαγωνιστικά στη χαμηλότερη κατηγορία. Να του αφαιρέσει το δικαίωμα να αγωνιστεί στην κατηγορία που με κόπο και ιδρώτα οι παίκτες του κέρδισαν πεντακάθαρα.
Ο κόσμος στους δρόμους… Ειρηνικά, «κυανόλευκα» και με το αίσθημα αδικίας να τον «πνίγει». Δεν υπάρχουν περιθώρια, δεν υπάρχει χρόνος, δεν υπάρχουν δικαιολογίες μπροστά σ’ αυτές τις ιστορικές στιγμές…
Η αυριανή κινητοποίηση πρέπει, επιβάλλεται, είναι επιτακτική ανάγκη, να είναι η μεγαλύτερη όλων όσων έχουν γίνει και τα δύο χρόνια που ο Ηρακλής ταλαιπωρείται. Να είναι μαζικότερη όλων. Επιβάλλεται οι Ηρακλειδείς κατά χιλιάδες να βρεθούν αύριο στις 20:00 στην Πλατεία Αριστοτέλους. Το κέντρο της πόλης πρέπει να είναι (και θα είναι) μπλε και «πλημμυρισμένο» από τις χιλιάδες κόσμου του Ημίθεου. Πρέπει να «βουλιάξει» οπωσδήποτε. Να προκαλέσει μια ισχυρότατη… σεισμική δόνηση που θα γίνει αισθητή σ’ όλη την πόλη, σ’ όλη τη Μακεδονία, σ’ όλη την Ελλάδα.
Μπροστάρης ο Γ.Σ.- Και πολιτικοί φορείς
Χωρίς ακρότητες, χωρίς αποπροσανατολισμό από τον στόχο που είναι η διατράνωση του αισθήματος αδικίας σε βάρος του Ημίθεου και ειρηνικότατα, με τον Γ.Σ. μπροστάρη όπως έχει ανακοινωθεί, ο κόσμος θα είναι δυναμικά ξανά στο πλευρό του Ηρακλή.
Από εκεί και πέρα όμως είναι απαραίτητο να βρεθούν, όπως έχει ζητηθεί, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, Δήμαρχοι απ’ όλο το Πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, βουλευτές των δύο Περιφερειών του νομού, όλα τα τμήματα του Γ.Σ. Ηρακλής, οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ, προπονητές, φροντιστές, γυμναστές και οι βετεράνοι παίκτες του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: