Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2011

Κονόνοφ: «Σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ, αλλά έχουμε κέφια»


Η Καρπάτι είναι πανέτοιμη για μια καλή εμφάνιση και γιατί όχι για τη νίκη στην Τούμπα. Αυτό δήλωσε ο προπονητής της, ο Όλεχ Κονόνοφ στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού παιχνιδιού για το Γιουρόπα Λιγκ.

Παράλληλα ο έμπειρος προπονητής τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του έχουν πολλά κέφια και έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για την αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά δήλωσε:
Για το πώς προετοιμάζεται η ομάδα του:  «Αρχικά εκφράζω ευγνωμοσύνη για την φιλοξενία που είχαμε στην Θεσσαλονίκη. Είμαστε σχεδόν όλοι εδώ. Ακόμη και οι τραυματίες. Έχουμε πολλά κέφια και προετοιμαζόμαστε σοβαρά για το παιχνίδι αυτό. Έχουμε μελετήσει αρκετά τον ΠΑΟΚ. Πήραμε τα στοιχεία που θέλαμε. Σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ αλλά θα βγούμε στο γήπεδο για να παρουσιάσουμε μία ομάδα που θα παίξει ωραίο και οργανωμένο ποδόσφαιρο».    

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι πέρυσι ο ΠΑΟΚ απέκλεισε την Φενέρμπαχτσε και η Καρπάτι την Γαλατασαράϊ: «Αυτό το γεγονός αποδεικνύει και το επίπεδο των ομάδων. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα από πέρυσι. Εμείς τους ξέρουμε και τους έχουμε μελετήσει αν και κάπως άλλαξε με την παρουσία του νέου προπονητή».

Όσον αφορά τα πλεονεκτήματα της κάθε ομάδας: «Δεν θέλω να μιλήσω για πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των ομάδων. Δεν με ενδιαφέρει αυτό. Περιμένω από τον αγώνα να δείξουμε και οι δύο ομάδες ωραίο ποδόσφαιρο στους οπαδούς».


Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: