Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

El clasico, Part II!!

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Ρεαλ Μαδρίτης στο «Camp Nou» για το ισπανικό Super Cup, με τους «μπλαουγκράνα» και την «Βασίλισσα» να ερίζουν για την απόκτηση του πρώτου τίτλου της σεζόν.
Οι «μερένχες» έδειξαν σε καλύτερη κατάσταση στο ματς του «Santiago Bernabeu» με τους παίκτες του Ζοσέ Μουρίνιο να έχουν την υπεροχή στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, ωστόσο το τελικό 2-2 δίνει ελαφρύ προβάδισμα στην Μπαρτσελόνα, αν και ο «Special One» δεν παρέλειψε να επιρρίψει ευθύνες στις διαιτητικές αποφάσεις, και οι δύο «αιώνιες αντίπαλοι» καλούνται να λύσουν τις διαφορές τους επί καταλανικού εδάφους.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα αναμένεται να παρατάξει τον Βαλντές κάτω από τα δοκάρια, με τους Αλβες, Αμπιντάλ, Πικέ και Αντριάνο στην αμυντική γραμμή. Ο Μασεράνο πιθανότατα θα πάρει θέση στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τους Τσάβι και Ινιέστα μπροστά του, ενώ οι Σάντσες, Βίγια και Μέσι θα συνθέσουν την επιθετική τριπλέτα.

Στον αντίπαλο στρατόπεδο, ο Κασίγιας θα υπερασπιστεί την εστία της «Βασίλισσας», με τους Ράμος, Πέπε, Καρβάλιο και Μαρσέλο να αποτελούν την αμυντική διάταξη. Οι Κεντίρα και Αλόνσο θα έχουν ανασταλτικά καθήκοντα στον χώρο του κέντρου, με τον Οζίλ σε επιτελικό ρόλο, και τους Ρονάλντο και Ντι Μαρία στο πλευρό του προωθημένου Μπενζεμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: