Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Έτοιμος να ξοδέψει ο Βενγκέρ

Ο Αρσέν Βενγκέρ τόνισε ότι δεν έχει πρόβλημα να ξοδέψει ακόμη και 40 εκατ. λίρες, σε περίπτωση που βρει τους κατάλληλους παίκτες και υπεραμύνθηκε την πολιτική που ακολουθεί.



Η Άρσεναλ έχει χάσει μέχρι στιγμής τους Φάμπρεγκας και Κλισί, ενώ και ο Νασρί ετοιμάζει βαλίτσες... Από την άλλη πλευρά ο μόνος που έχει αποκτηθεί και μπορεί να δώσει λύσεις στους «κανονιέρηδες» είναι ο Ζερβίνιο.
Με τους φίλους της ομάδας να απαιτούν μεταγραφές εδώ και τώρα, ο Αρσέν Βενγκέρ μίλησε στο Sky Sports, όπου υπεραμύνθηκε της μεταγραφικής πολιτικής που ακολουθεί τόσα χρόνια, λέγοντας ότι δεν θέλει να ξοδεύει πολλά χρήματα για μέτριους παίκτες, ενώ τόνισε ότι αν βρεθούν οι κατάλληλοι ποδοσφαιριστές, δεν έχει πρόβλημα να ξοδέψει ακόμη και 40 εκατ. λίρες για την απόκτησή τους.

«Θα πληρώσω 30 εκατ. λίρες, ακόμη και 40, αν βρω τους κατάλληλους παίκτες. Δεν είναι θέμα χρημάτων, αλλά της ποιότητας των παικτών που μπορούμε να βρούμε. Πιστεύω ότι η φήμη ότι δεν θέλω να ξοδεύουμε χρήματα είναι λανθασμένη. Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να ξοδεύω χρήματα για μέτριους παίκτες. Δεν έχουμε φοβηθεί να ξοδέψουμε χρήματα ότι πιστέψαμε ότι οι πάικτες το αξίζουν.
Οι φίλαθλοί μας έχουν περισσότερους λόγους για να είναι περήφανοι για τον σύλλογό μας. Τις αξίες που πρεσβεύει, τον τρόπο που διοικείται, τα θεμέλιά του και δεν έχουν λόγο να είναι θυμωμένοι. Φυσικά και θέλουμε να κατακτούμε τρόπαια, ποιος δεν το θέλει αυτό; Πιστεύουμε, όμως, ότι βρεθήκαμε πολύ κοντά στο να το καταφέρουμε πέρυσι και μετάνιωσα που δεν τα καταφέραμε, αλλά παλεύαμε σε πολλά μέτωπα συγχρόνως και σταθήκαμε άτυχοι σε όλα», ήταν οι δηλώσεις του Αρσέν Βενγκέρ.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: