Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Ασφαιρος στο «Καμπ Νόου» ο Κριστιάνο

Στην... σιωπή του Κριστιάνο Ρονάλντο στους αγώνες του «Καμπ Νόου» στάθηκε ο ισπανικός Τύπος πριν τη ρεβάνς του supercopa. Ο Πορτογάλος δεν έχει σκοράρει σε τέσσερα ματς!


Αφορμή για μία ακόμα σύγκριση του Λέο Μέσι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο βρήκαν οι Ισπανοί ενόψει του επαναληπτικού του super cup στην πρωτεύουσα της Καταλονίας. Τη στιγμή που ο Αργεντινός έχει... βαρεθεί να σκοράρει σε βάρος της Ρεάλ στο «Μπερναμπέου» και έβαλε γκολ ακόμα και με στομαχικές διαταραχές, ο Πορτογάλος δεν έχει σκοράρει καμία σε τέσσερις αναμετρήσεις. Τα δύο γκολ που έχει πετύχει κόντρα στους Μπλαουγκράνα είναι στο «Μεστάγια» στον τελικό του κυπέλλου και στην Μαδρίτη στο ματς πρωταθλήματος, όταν και έκανε το 1-1 από τη βούλα.

Η πρώτη του φορά κόντρα στην Μπαρτσελόνα ήταν στα ημιτελικά του Champions League με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Κριστιάνο έστησε τη μπάλα στη βούλα του πέναλτι μόλις στο 2' όμως έστειλε τη μπάλα άουτ. Επόμενος αγώνας το πρώτο του clasico, στο οποίο οι Καταλανοί επικράτησαν 1-0 με γκολ του Ιμπραΐμοβιτς ενώ τα υπόλοιπα δύο ήταν πέρυσι. Το πρώτο ήταν το 5-0 για την Primera Division και το δεύτερο στο 1-1 στον επαναληπτικό του Champions League.







Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: