Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Άμα δεν πληρωθείτε, θα σας νοιάζει...!!

Ο Σεμπάστιαν Λέτο δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο για τα οικονομικά προβλήματα του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως "είναι θέμα της διοίκησης και δεν αφορούν τους παίκτες...".
Άμα δεν πληρωθείτε, θα σας νοιάζει...
«Η Μακάμπι είναι δύσκολος αντίπαλος και σίγουρα έχει σαν στόχο να προκριθεί στους ομίλους, όπως κι εμείς. Ελπίζουμε να φέρουμε εις πέρας την αποστολή μας. Κόντρα στην Οντένσε για τα προκριματικά του Champions League δεν είχαμε την απόδοση που έπρεπε στην έδρα μας. Ελπίζουμε αυτή τη φορά να είμαστε καλύτεροι», είπε ο Αργεντινός άσος, με δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους κατά την άφιξη της αποστολής των "πράσινων" στο Τελ Αβίβ.
Στη συνέχεια, επεσήμανε πως ο Παναθηναϊκός είναι πανέτοιμος για τον αγώνα με την Μακάμπι: «Είμαστε καλά προετοιμασμένοι και έχουμε παρακολουθήσει 2-3 παιχνίδια της Μακάμπι. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω έναν παίκτη, αλλά υπάρχει καλό υλικό κι αρκετοί επικίνδυνοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα».
Ενώ σε ερώτηση για τα οικονομικά προβλήματα, απάντησε: «Τα οικονομικά προβλήματα είναι θέμα της διοίκησης και δεν αφορούν τους παίκτες. Εμείς προπονούμαστε και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κερδίζουμε και να προχωρήσουμε μπροστά». 
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: