Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Του ζήτησαν δανεικά!

Ο Τζιμπούρ πήγε στη Νέα Σμύρνη να πάρει χρήματα που του οφείλει ο Πανιώνιος όμως όχι μόνο δεν τα πήρε αλλά του ζήτησαν και ...δανεικά οι Νεοσμυρνιώτες!
Του ζήτησαν δανεικά!
Στον Πανιώνιο διάγουν μία δύσκολη οικονομικά περίοδο, αλλά δεν χάνουν το χιούμορ τους ούτε τη διάθεση αυτοσαρκασμού. Ενδεικτικό είναι το σκηνικό που εκτυλίχθηκε πριν από μερικές ημέρες, όταν ο Ράφικ Τζιμπούρ εμφανίστηκε στα γραφεία της ΠΑΕ για να λάβει μία επιταγή 50.000 ευρώ (σημειωτέον, υπάρχουν ακόμη οφειλόμενα προς το πρόσωπό του κι ας έχει αποχωρήσει από το καλοκαίρι του 2008...).
Αντί όμως να διασφαλίσει ο Αλγερινός επιθετικός του Ολυμπιακού τα δεδουλευμένα του, άκουσε τον Γεράσιμο Βεντούρη να του ζητάει δανεικά! Στο πλαίσιο της πλακίτσας βέβαια, για να μην παρεξηγηθούμε.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος απουσίαζε εκείνη την ώρα από τα γραφεία (ήταν η μέρα που δήλωσε παραίτηση), ωστόσο είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τζιμπούρ ενημερώνοντάς τον για την οικονομική συγκυρία που δεν επιτρέπει στην ομάδα να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της. Ο Αλγερινός δεν τράβηξε το σχοινί στα άκρα, έδειξε κατανόηση και απάντησε με μεγαλοψυχία «δεν πειράζει, όποτε έχετε».
Τότε λοιπόν -που λέτε- ο Βεντούρης πήρε το θάρρος και του είπε χαριτολογώντας «δάνεισέ μας εσύ κανένα πεντακοσάρικο, ρε Ράφικ (εννοούσε 500.000 ευρώ)», για να ξεσπάσουν και οι δύο σε γέλια...
Πέρα πάντως από αυτό το περιστατικό στη Νέα Σμύρνη γενικότερα έχουν να λένε τα καλύτερα για τον Τζιμπούρ. Του επιδαψιλεύουν επαίνους και επιμένουν ότι έχει παρεξηγηθεί ως άνθρωπος (για το ποδοσφαιρικό του ταλέντο, άλλωστε, δεν υπάρχουν ενστάσεις). Αυτό μάλιστα που υποστηρίζουν στην «πλατεία» είναι πως ο επιθετικός πλέον του Ολυμπιακού έχει τα «κουμπιά» του.
Αν τα βρεις, τότε μπορεί να γίνει χαλί να τον πατήσεις! Οπως επισημαίνουν χαρακτηριστικά, ο Ράφικ θέλει να του συμπεριφέρεσαι «σπαθί», να είσαι ντόμπρος απέναντί του και τότε όλα θα βαίνουν καλώς. Το πρόβλημα ανακύπτει όταν αισθάνεται ότι τον αδικείς ή πας να του τη φέρεις. Τότε μεταλλάσσεται σε άλλο άνθρωπο, γυρίζει το... μάτι του και είναι ικανός για όλα...
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: