Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

«Δεν πάει πουθενά ο Σνάιντερ»

Φρένο στα όνειρα της Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ να αποκτήσει τον Γουέσλεϊ Σνάιντερ θέλησε να βάλει ο Μάσιμο Μοράτι, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι ο Ολλανδός δεν πρόκειται να αποχωρήσει από το Μιλάνο.
Το αφεντικό των «νερατζούρι» τόνισε ότι ο παίκτης θα παραμείνει στην ομάδα, ειδικά τώρα μετά την (πιθανή όπως φαίνεται) αποχώρηση του Ετό για την Ανζί,
«Δεν υπήρξαν ποτέ οποιουδήποτε είδους επαφές για τον Γουές. Δεν έχει σημασία αν θα φύγει ο Ετό ή αν θα μείνει στο σύλλογο. Ο Σνάιντερ ήταν απρόσιτος πριν την κατάσταση με τον Ετό και είναι ακόμα περισσότερο τώρα που ο Ετό μπορεί να φύγει. Για να τελειώνει το θέμα, ο Σνάιντερ δεν πάει πουθενά» υπογράμμισε στην “Gazzetta dello Sport” ο ισχυρός άνδρας των Μιλανέζων.
Όσον αφορά το θέμα της μεταγραφής του Ετό στην Ανζί, είπε: «Θα μου λείψει πραγματικά αν προχωρήσει το θέμα. Όχι μόνο ως ποδοσφαιριστής, αλλά και ως άνθρωπος. Είναι ένας σπουδαίος τύπος και ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής. Πάντα υπήρξε παράδειγμα προς μίμηση και ένας πραγματικός επαγγελματίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: