Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Στοίχημα με τον Giorgio Garo!!


Buona sera, φίλες και φίλοι. Συνεχίστηκε εχθές η κακοτυχία αφού περάσαν 3/7 επιλογές μας. Ενώ ξεκινήσαμε καλά και ήρθαν σχετικά νωρίς τα G/G της Λυών και της Τβέντε η Άρσεναλ κόλλησε στο 1-0 (προηγήθηκε στο 4ο λεπτό) με την Ουντινέζε η οποία είχε πολλές ευκαιρίες να πάρει το παιχνίδι και να γίνει το πολυπόθητο over. Η Κοπεγχάγη ενώ είχε τις ευκαιρίες έφαγε ένα χαζό αυτογκόλ άνοιξε σαν ακορντεόν και έφαγε άλλα 2. Όσο για την Championship η Γουέστ Χαμ έβαλε 4! γκολ χωρίς να σκοράρει η Γουότφορντ ενώ η Ρέντινγκ ανέστησε την Πόρτσμουθ που μέχρι τώρα δεν έχει σταυρώσει νίκη.
Στο σημείο αυτό θέλω να μιλήσω για την Λέστερ. Αγοράστηκε πριν λίγο καιρό (Απρίλιος 2011) από μια Ασιατική εταιρία με έδρα την Μαλαισία (εκεί που πιάστηκαν τα στημένα) και ήδη το Σαββάτο έδειξε τα πρώτα σημάδια αφού έχασε στην έδρα της γι’αυτό και πρέπει να την προσέξουμε. Πιστεύω ότι θα κάνει πόλλες γκέλες στην έδρα της.
Σήμερα το κουπόνι έχει πολλά ενδιαφέροντα ματς. Έχουμε τη συνέχεια των Play-off του Champions League, τον 2ο αγώνα του σούπερ καπ Ισπανίας καθώς και ματς από Αργεντινή και Βραζιλία. Για το Σούπερ Καπ θα ήθελα να σχολιάσω τα εξής: Πολλοί σήμερα βιάστηκαν να παίξουν over το συγκεκριμένο παιχνίδι. Perche?  Πιστεύω ότι ο Μουρίνιο θα παίξει κλειστά και δεν θα ανοιχτεί όπως στο πρώτο παιχνίδι, ενώ όπως είδα την Μπαρτσελόνα δεν είδα έτοιμο ακόμα τον Μέσι  που της δίνει ταχύτητα και καλή πάσα στο παιχνίδι της.

Avanti να δούμε τι έχουμε (σε ελεύθερη επιλογή):

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ  Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ (2,00)  Ή UNDER(2,10)
ΜΠΛΑΚΜΠΟΥΛ-ΝΤΕΡΜΠΙ  OVER (1,60)
ΣΑΝΤΟΣ-ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ  Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ (2,10)
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ  UNDER (1,80)
ΟΝΤΕΝΣΕ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ OVER (1,95)
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΖΥΡΙΧΗ  OVER (1,40)
ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ-ΑΠΟΕΛ 2-3 GOAL(1,90)

Οι αποδόσεις είναι της Goalbet.com (στη φώτο Anna Falchi)

Ci vediamo di nuovo! Ciao bella!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: