Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Tύφλα να έχουν τα ...εχθρικά

Ο καλός κατά διαστήματα Ολυμπιακός, κυρίως στο πρώτο μέρος, νίκησε με γκολ του Μιραλάς 1-0 τη Γαλατασαράι, σε ένα φιλικό, παραλίγο... "ροντέο" στο "Καραϊσκάκη", με πολλά νεύρα, σκληρά μαρκαρίσματα και διακοπή.

Tύφλα να έχουν τα ...εχθρικά (ΒΙΝΤΕΟ)
Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε προηγήθηκαν με το "καλησπέρα" με τον Μιραλάς, επέβαλαν το παιχνίδι τους για ένα 25λεπτο, μέχρις ότου οι Τούρκοι ισορρόπησαν. Μετά, στο δεύτερο μέρος είδαμε λίγο ποδόσφαιρο και περισσότερα νεύρα, σκληρά μαρκαρίσματα μέχρι και κοκορομαχίες μεταξύ των δύο πάγκων! Στα αξιοσημείωτα, οι γιούχες που άκουσε ο Ουρτάδο, όταν μπήκε αλλαγή, αλλά και το γεγονός πως ο Ριέρα αποχώρησε με ενοχλήσεις στον δικέφαλο... Στη σούμα, ο Ολυμπιακός σαφώς κι ήταν καλύτερος πάντως από το φιλικό με τον ΠΑΣ.
Σέντρα και... γκολ
Πριν καλά καλά η Γαλατά καταλάβει τι γίνεται βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 32``, όταν ο Φουστέρ έβγαλε κάθετη στον Μιραλάς και ο Βέλγος πλάσαρε τον Μουσλέρα για το 1-0!
Από `και και πέρα ήταν ο γνωστός καλός Ολυμπιακός των... πρώτων ημιχρόνων των φιλικών! Δηλαδή, ασφυκτικό πρέσινγκ ψηλά, τρέξιμο, καλή κυκλοφορία αλλά και καλοί συνδυασμοί, με τον Κοστάντσο να είναι απλός θεατής. Στο 14` και 24`, Φουστέρ και Πάντελιτς βρέθηκαν φάτσα μάλιστα με το 2-0, αλλά αστόχησαν.
Μετά το πρώτο καλό 20λεπτο-25λεπτο, οι Τούρκοι ισορρόπησαν, κρατούσαν μπάλα, βγήκαν μπροστά και στο 33` ο Κοστάντσο απεσόβησε το 1-1 στο σουτ του Σαμπρί, με τον Χολέμπας να έχει πολλά προβλήματα από την πλευρά του. Πάντως, στο 43` ο Μιραλάς πρόλαβε στην έξοδο τον Μουσλέρα, πλάσαρεα, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
Νεύρα, γιούχες... και τραυματισμός
Χαβίτο αντί Πάντελιτς έβαλε στο δεύτερο μέρος ο Βαλβέρδε, ξεκινώντας έτσι τις αλλαγές, αλλά ο χαμός έγινε στο 57` όταν ο Ουρτάδο που μπήκε αντί του Φέισα άκουσε "γιούχες"...
Το θέμα ήταν πως το φιλικό είχε χαλάσει... Κάτι τα νεύρα από τα μαρκαρίσματα των Τούρκων από το πρώτο μέρος, κάτι το γκολ του Ζαν που σωστά δεν μέτρησε στο 54`, ήρθε και το δυνατό μαρκάρισμα του Μιραλάς στον Ζαν και το γλυκό... έδεσε! Το ματς διεκόπη για κανά 5λεπτο, με τους πάγκους των δύο ομάδων, με πρωταγωνιστές τους Τερίμ και Τάσο Μητρόπουλο να ανταλάσσουν "γαλλικά", αλλά τελικά με τα πολλά ο αγώνας ξαναξεκίνησε.
Στο 69` ο Ριέρα- κι ενώ οι αλλαγές εκατέρωθεν συνεχίζονταν- πήγε να "κρεμάσει" ανεπιτυχώς τον Μουσλέρα και στην ίδια φάση τραυματίστηκε. Ποδόσφαιρο δεν παίχτηκε μετά πάντως, αφού υπήρχαν είτε διακοπές, είτε αλλαγές, με τον Ολυμπιακό να αναδεικνύεται πάντως νικητής στο τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: