Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Nαι, έρχεται ο Μαγκέτι!!

Η... βόμβα Κόρεϊ Μαγκέτι φαίνεται πως τελικά θα εκραγεί και ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να τρελαθεί. Ο Αμερικανός σούπερ σταρ έρχεται στην Ελλάδα (Κυριακή ή Δευτέρα)!!
Nαι, έρχεται ο Μαγκέτι!!
Στις 20:04 της 12ης Αυγούστου το gazzetta.gr δημοσιοποίησε την είδηση του καλοκαιριού. Ο πτωχός πλην τίμιος και ταπεινός ΠΑΟΚ - με μπάτζετ σχεδόν ενός εκατομμυρίου ευρώ - βρισκόταν σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Αμερικανό άσο των Σάρλοτ, Κόρεϊ Μαγκέτι που η αμοιβή του για την επόμενη σεζόν έφτανε τα 10,2 εκ. δολάρια.
Πώς θα μπορούσε να προχωρήσει μια τέτοια μεταγραφή, αναρωτήθηκαν οι φίλαθλοι και αναγνώστες δικαίως. Δεν είναι άλλωστε, δουλειά τους να ξεψαχνίζουν το ρεπορτάζ, εν αντιθέσει με ένα σωρό «δημοσιογράφους» που χωρίς καν να ελέγξουν την πληροφορία ξεκίνησαν έναν ορυμαγδό ειρωνίας για την είδηση που έγραψε το gazzetta.gr. Μια είδηση που ήταν επιβεβαιωμένη μέχρι κεραίας από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές!
«Έρχεται ο Μαγκέτι για να... αγοράσει τον ΠΑΟΚ» και «ο Μαγκέτι θα παίζει μονό με τον Στογιάκοβιτς» ήταν μόλις ορισμένα από τα χαριτωμένα που γράφτηκαν προκειμένου να... θάψουν την είδηση επειδή ένα άλλο Μέσο την αποκάλυψε. Τι είχες δημοσιογραφία, τι είχα πάντα...
Σήμερα, ο Κόρεϊ Μαγκέτι δηλώνει ενθουσιασμένος από την προοπτική της ενωσωμάτωσής του στον ΠΑΟΚ και όπως ο ίδιος τόνισε ανυπομονεί να ζήσει την ατμόσφαιρα!
Όπως φαίνεται αυτό θα συμβεί πολύ άμεσα, καθώς πλέον από το περιβάλλον του παίκτη προκύπτει ότι ο Μαγκέτι έρχεται Κυριακή ή Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη! Θα ξεκινήσει προπονήσεις μαζί με την υπόλοιπη ομάδα (τη Δευτέρα είναι η πρώτη στην Πυλαία) και φυσικά αναμένεται να γίνει το... έλα να δεις!
Δίχως άλλο, η μεταγραφή του Μαγκέτι είναι η κορυφαία που έχει σημειωθεί φέτος στα ευρωπαϊκά γήπεδα, μαζί με εκείνη του Ντερόν Ουίλιαμς στη Μπεσίκτας.
Ακόμα κι αν ο Μαγκέτι μείνει ένα μήνα ή περισσότερο (όσο διαρκέσει το λοκ άουτ), θα έχει προλάβει να κάνει απόσβεση της εξαιρετικής προσπάθειας που έκαναν οι άνθρωποι της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ώστε να τον ντύσουν στα ασπρόμαυρα.
Άλλωστε, το κόστος της μεταγραφής είναι μηδαμινό. Όπως είχαμε γράψει από την πρώτη στιγμή. δεν τέθηκε καν θέμα οικονομικής διαπραγμάτευσης με τον Αμερικανό αθλητή. Φήμες μάλιστα αναφέρουν πως απλά θα πληρωθεί τα έξοδά του, αεροπορικά και διαμονής, για το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη (περίπου 15.000 δολάρια ανά μήνα για όσο καιρό μείνει...), κάτι που αυξάνει ακόμα περισσότερο την επιτυχία όσων χειρίστηκαν την υπόθεση.
Με έναν παίκτη σαν τον Μαγκέτι, ο ΠΑΟΚ ξαναβάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στον ευρωπαϊκό χάρτη, γίνεται πάλι μέγεθος, αρχίζει να υπολογίζεται. Κι όλα αυτά, σε μια εποχή που έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια εξυγίανσης από παλιά χρέη...
Πηγή:gazzetta gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: