Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

"Οι ...άλλοι δεν χώνεψαν ποτέ ότι κάποτε ήμουν στην ΑΕΚ"

O Kετσπάγια μίλησε για τους οπαδούς του Ολυμπιακού, τα "λαμόγια" τους δημοσιογράφους και τον Βαλβέρδε.
"Οι ...άλλοι δεν χώνεψαν ποτέ ότι κάποτε ήμουν στην ΑΕΚ"
Σε μεγάλη του συνέντευξη στο "aek-live" ο Κετσπάγια ξαναθυμήθηκε μέσα σε άλλα τον πέρασμά του από τον Ολυμπιακό.
Ιδού ένα χαρακτηριστκό απόσπασμα:
Πάντως, οι Ενωσίτες φίλαθλοι δεν σε έχουν ξεχάσει και σε γουστάρουν πολύ! Ακόμα και όταν πήγες προπονητής στον Ολυμπιακό, ποτέ δεν σχολιάστηκε αρνητικά η μετακίνησή σου στην ομάδα του Πειραιά...
"Οι Ενωσίτες δεν σκέφτηκαν με κακό τρόπο. Οι... άλλοι δεν χώνεψαν ποτέ ότι κάποτε ήμουν στην ΑΕΚ! Εγώ, νιώθω υπερήφανος που έπαιξα στην ΑΕΚ. Αυτό το συναίσθημα δεν μπορεί να το αλλάξει κανένας μέσα μου"!
Σε έχει στενοχωρήσει ο πόλεμος που δέχτηκες από τον... ερυθρόλευκο Τύπο;
"Όχι. Αυτοί οι άνθρωποι που με πολέμησαν, είναι οι ίδιοι που έχουν καταστρέψει το ελληνικό ποδόσφαιρο! Πρέπει να τα μάθει ο κόσμος κάποτε αυτά. Δεν είναι δυνατόν να έχουν φτάσει το ποδόσφαιρο σε αυτή την κατάντια κάποια λαμόγια δημοσιογράφοι και ορισμένοι οργανωμένοι φίλαθλοι! Το έχουν διαλύσει το άθλημα στην Ελλάδα και όλα αυτά για το προσωπικό τους συμφέρον!"
Κάπου γράφτηκε ότι έδιωξαν έναν προπονητή που δεν ήθελε κανένας, ο οποίος είχε αντικαταστήσει έναν προπονητή που τον ήθελαν όλοι (Βαλβέρδε). Ένιωσες αυτή την απαξίωση;
"Δεν με ενδιέφερε ποτέ η σύγκριση με τον Βαλβέρδε. Εγώ αυτό που ξέρω είναι, ότι τότε με κατηγορούσαν για αυτά που έλεγα και με χαρακτήριζαν “άσχετο”. Τώρα αυτά που έλεγα, τους βγαίνουν μπροστά τους. Είναι νοοτροπία αυτό. Όλοι θαμπώνονται από τα μεγάλα ονόματα! Ποιος προπονητής είναι από την Αγγλία ή την Ισπανία. Δεν βλέπουν ποιος προσφέρει ουσιαστικά, ούτε τον αφήνουν να δουλέψει".

Δεν υπάρχουν σχόλια: