Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Μοράτι για όλους και για όλα...

Ξεκάθαρος σχετικά με το αν θα φύγει από την Ίντερ ο Γουέσλι Σνάιντερ, αλλά και σχετικά με τις επόμενες κινήσεις του στο μεταγραφικό... παζάρι, ήταν ο Μάσιμο Μοράτι, σε δηλώσεις που έκανε στον ιταλικό Τύπο.

Το «αφεντικό» των πρωταθλητών Ευρώπης του 2010 τόνισε χαρακτηριστικά ότι κανείς δεν... αγγίζει τον Σνάιντερ, πόσο μάλλον τώρα, που αναμένεται να αποχωρήσει ο Σάμουελ Ετό.

«Ποτέ δεν... μπλέξαμε σε διαπραγματεύσεις για τον Γουές. Αν ο Ετό φύγει, τότε αυτός θα μείνει. Τον Σνάιντερ δεν τον άγγιζε κανείς ακόμα και όταν η αποχώρηση του Ετό ήταν υποθετική. Πόσο μάλλον τώρα. Μένει εδώ», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Μάσιμο Μοράτι, ο οποίος συνέχισε αναφερόμενος στο θέμα του Σάμουελ Ετό:

«Όταν σου γίνεται μια τέτοια προσφορά, είναι δύσκολο να την αρνηθείς. Έπρεπε να τον πουλήσουμε για να μείνουμε μέσα στα όρια του financial fairplay. Δεν είναι θέμα για να γελάς. Είναι πολύ σοβαρό και όσοι δεν το σεβαστούν θα αποκλειστούν από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Παράλληλα, ο μεγαλομέτοχος της Ίντερ έσπευσε να καθησυχάσει τους φίλους της ομάδας και τους θύμισε την εποχή που αποχώρησε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

«Οι φίλαθλοι της ομάδας είχαν απογοητευτεί και ότι έφυγε ο Ιμπραΐμοβιτς, αλλά όλοι ξέρετε τι συνέβη μετά», τόνισε ο Μοράτι, υπονοώντας ότι στη συνέχεια οι «νερατζούρι» έφτασαν στην κατάκτηση του τρεμπλ.

Όσον αφορά στο ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Ετό, ο Μοράτι το άφησε ανοιχτό: «Δεν νομίζω ότι τελικά θα είναι ο Τέβες. Κοιτάμε περιπτώσεις όπως του Λαβέτσι και του Φορλάν και θα δούμε τι θα γίνει».



Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: