Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

«Πολλά γκολ μπροστά, κανένα πίσω»


Έχει φάει με το…κουτάλι τέτοιου είδους ευρωπαϊκά ματς όπως το αυριανό με την Ντιναμό Τιφλίδας. Είναι αρχηγός και πλέον… παλιός στα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια. Επομένως ο Παντελής Καφές ξέρει καλύτερα από τον καθένα και την κατάσταση της ομάδας του, αλλά και τι πρέπει να ψάξει η ΑΕΚ αύριο στο ΟΑΚΑ.

«Τα φιλικά είναι κάτι διαφορετικό. Αύριο είναι το πρώτο επίσημο ματς και είναι πολύ σημαντικό για θέλουμε να προκριθούμε στους ομίλους για πολλούς και διάφορους λόγους. Και θεωρώ πως η ομάδα θα παρουσιαστεί όπως πρέπει για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Θα έχουμε την εικόνα που πρέπει. Δεν θα συγκρίνω με τα προηγούμενα χρόνια. Είμαστε μια νέα ομάδα. Θέλουμε να είμαστε στους ομίλους. Να πάρουμε ψυχολογία και να είναι καλύτερη η συνέχεια για εμάς. Δεν μ’ ανησυχεί κάτι. Παίζουμε ένα ματς και θα προσπαθήσουμε να είμαστε αυτοί που πρέπει και θα κάνουμε αυτό που πρέπει. Αυτά τα ματς είναι σημαντικά. Έχουμε το πρώτο στην έδρα μας. Ξέρουμε τα καλά στοιχεία του αντιπάλου. Θα προσπαθήσουν να μας παίξουν στην κόντρα και αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε πολύ. Ξέρουμε τον αντίπαλο. Δεν πρέπει να δεχθούμε γκολ και από εκεί και πέρα να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ. Από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας έχουμε πει πως θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα σύνολο που να έχει όλα τα στοιχεία. Και ενθουσιασμό και εμπειρία. Και ο ένας να βοηθάει τον άλλον για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Όσο για τις επικείμενες μεταγραφές, ο Καφές εμμέσως πλην σαφώς έστειλε μήνυμα… ενίσχυσης της ομάδας.

«Οι δυο παίκτες που έφυγαν ήταν σημαντικές απώλειες. Πέρυσι βοήθησαν πολύ. Δεν είμαι αρμόδιος να πω αν η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Αλλά όσο πιο μεγάλο είναι το ρόστερ, τόσο καλύτερο είναι για την ομάδα. Και επομένως είναι καλοδεχούμενοι όσοι παίκτες είναι να έρθουν στην ομάδα».



Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: