Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Οι φίλαθλοι μας φταίνε τώρα;

Για ποδοσφαιρικό πολιτισμό μίλησε ο νέος πρόεδρος της Super League, Απόστολος Παπουτσάκη. Μήνυμα-ενότητας θέλει να περάσει, αλλά στην ουσία αποδίδει ευθύνες στους φιλάθλους!
Οι φίλαθλοι μας φταίνε τώρα;
Αναλυτικά, η δήλωσή του:
«Η χρονική περίοδος που διανύουμε είναι η πλέον κρίσιμη στη σύγχρονη ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Υπό αντίξοες συνθήκες και ενώ οι εκκρεμοδικίες είναι ακόμη αρκετές, η Super League πήρε την απόφαση να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, έστω και με λιγότερους αγώνες. Η προσπάθεια όλων μας είναι ακόμη στην αρχή και είμαι βέβαιος ότι σύντομα θα έχουμε τα αποτελέσματα που θέλει όλη η ποδοσφαιρική κοινότητα.
Επιστρέφοντας στην αγωνιστική δράση με τη διεξαγωγή της δεύτερης αγωνιστικής, θα ήθελα απευθυνόμενος σε όλους τους φιλάθλους να ζητήσω τη συμπαράστασή τους στην προσπάθεια για να κάνουμε όλοι μαζί μια νέα αρχή. Ας δώσουμε από εδώ και στο εξής το παράδειγμα, προάγοντας τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό. Ας κάνουμε όλοι και κυρίως εκείνοι που πηγαίνουμε στο γήπεδο ό,τι καλύτερο μπορούμε ώστε να γεμίσουν και οι θέσεις που μένουν αδειανές δίπλα μας. Ας απομονώσουμε εκείνους που δημιουργούν μόνο προβλήματα και ας συνεργαστούμε για το καλό όλων μας.
Το στοίχημα για να δούμε ένα ποδόσφαιρο πιο καθαρό εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου το έχουμε βάλει όλοι μαζί. Και είτε όλοι μαζί θα το κερδίσουμε, είτε όλοι μαζί θα το χάσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: