Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Στηρίζει Ηρακλή το ΠΑΣΟΚ!!

Στο πλευρό του Ηρακλή η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης! Σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε σήμερα, ζήτησαν την άμεση διακοπή του πρωταθλήματος μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη στον "γηραιό"...
Στηρίζει Ηρακλή το ΠΑΣΟΚ!
Τόσο ο γενικός γραμματέας της νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Παπαστεργίου, όσο και ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής της Χαλκιδικής και υπεύθυνος αθλητισμού Κεντρικής Μακεδονίας, Γεώργιος Παπαδόπουλος απαίτησαν δικαιοσύνη και επιστροφή του Ηρακλή στη Super League.
Πρώτο το λόγο πήρε ο Χρήστος Παπαστεργίου:
«Η προώθηση της δικαιοσύνης του Ηρακλή πρέπει να τελειώσει το συντομότερο. Πρέπει να αλλάξει η απόφαση για την ΠΑΕ. Προτείνουμε να ανασταλεί το πρωτάθλημα μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Θέλουμε ισότιμη μεταχείριση. Ο κ. Πιλάβιος έχει την ευθύνη όχι μόνο για το ποδόσφαιρο, αλλά και για τη Θεσσαλονίκη, γιατί σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να υπονομευθεί η ΔΕΘ κατά την διάρκεια της παρουσίας του πρωθυπουργού σε αυτήν. Από την άλλη θέλω να επισημάνω ότι υπάρχει ολιγωρία για την απόφαση. Στο όλο θέμα η ΕΠΟ έχει πολύ μεγάλη ευθύνη. Αυτή την συνάντηση την κάνουμε αυτόνομα ως ΠΑΣΟΚ και σε καμία περίπτωση δεν έχουμε ενημερώσει τους κ.κ. Γερουλάνο και Μπιτσακτζή. Είναι γνωστό ότι η ΕΠΟ κάνει πολιτική και είμαστε αρνητικοί σε αυτό».
Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις του κ. Παπαδόπουλου ο οποίος επισήμανε:
«Με αυτή την απόφαση έχουμε την συνέχιση της... παράγκας. Από το 2003 βλέπουμε τα ίδια πρόσωπα στις διοικήσεις της ΕΠΟ. Οι αποφάσεις ήταν γνωστές από πριν και ο κ. Μπιτσακτζής δεν άκουσε δυστυχώς τίποτα. Θα πρέπει το συντομότερο να παρθούν σκληρές αποφάσεις, γιατί το τελευταίο διάστημα μετά από τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχω αηδιάσει. Ακόμη και εμείς που αγαπάμε το ποδόσφαιρο και βρισκόμαστε 30 χρόνια κοντά του. Την ΕΠΟ την διοικούν λαμόγια και αυτά θα πρέπει να φύγουν. Αν θέλουν να μείνουν μόνο αυτά τότε να μας το πουν. Με στεναχώρησε επίσης το γεγονός που ο Διονύσης Ψωμιάδης με την δύναμη που έχει η ΕΠΣΜ δεν έκανε απολύτως καμιά κίνηση για τον Ηρακλή ή να αλλάξει τα κακώς κείμενα από αυτά που συμβαίνουν στην ΕΠΟ».
Ο Πέτρος Πετρίδης, ως υπεύθυνος του γραφείου αθλητισμού της νομαρχίας και φίλαθλος του Ηρακλή, επεσήμανε:
«Η απόφαση για τον Ηρακλή είναι μια μεγάλη αδικία, η οποία πρέπει να διορθωθεί. Το γνωρίζουμε και αυτό ισχύει γιατί το είπαν επίσημα χείλη πως σήμερα στην μεγάλη κατηγορία υπάρχουν 4-5 ομάδες που δεν έχουν τις προϋποθέσεις για να πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα. Ο Ηρακλής ήταν και είναι το εύκολο θύμα. Σήμερα αυτή η ιστορική ομάδα δεν ζητάει την εύνοια κανενός. Ζητάει απλά ισονομία. Ακούστηκε για το θέμα της πλαστογραφίας. Να επισημάνω ότι σε καμιά περίπτωση δεν υπήρξε πλαστογραφία, παρά μόνο παραποίηση μιας φωτοτυπίας Αλλά και να δεχτούμε ότι υπήρξε αυτή η παρατυπία. Είναι αδίκημα για το οποίο πηγαίνει στην δικαιοσύνη ο υπαίτιος και όχι μία ομάδα. Και αφού υπήρχε υπόνοια πλαστογραφίας γιατί μέσα σε τρεις ημέρες όπως όφειλε η ΕΠΟ δεν ζήτησε το γνήσιο; Από την άλλη ο κ. Πιλάβιος είπε ψέματα ενώπιον της βουλής. Δηλαδή κορόιδεψε τους βουλευτές».
Με δελτίο Τύπου που απέστειλε ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Α’ Θεσσαλονίκης, Σπύρος Βούγιας, αναφέρει:
«Ενώ το τακτικό διαιτητικό δικαστήριο αθώωσε τον Ηρακλή, μία σκοτεινή απρόσωπη επιτροπή της ΕΠΟ τον καταδικάζει ξανά σε υποβιβασμό. Ετσι δικαιώνονται οι άνθρωποι της παράγκας που στις συνομιλίες του συμφωνούσαν ότι ο Ηρακλής είναι ο αδύναμος κρίκος και που είναι αυτός που πρέπει να υποβιβαστεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: