Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

"Sorry, φίλε!"

Συγνώμη από τον Νίνη, για τον τραυματισμό που του προκάλεσε, ζήτησε με δηλώσεις του ο Ομρί Μπεν Χαρούς.
"Sorry, φίλε!"
«Σας υπόσχομαι ότι λέω την αλήθεια. Δεν το ήθελα. Ζητώ συγνώμη από τον Σωτήρη Νίνη, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα αυτή τη στιγμή. Εύχομαι να επιστρέψει υγιής στα γήπεδα και είμαι σίγουρος ότι θα το καταφέρει. Δεν ξέρω πως να επανορθώσω. Ήταν μια κακιά στιγμή.
Πραγματικά λυπάμαι και θέλω να του το μεταφέρετε. Του εύχομαι κάθε επιτυχία, προσωπική, αλλά και με την Εθνική και τον Παναθηναϊκό», σχολίασε μέσω της "Πράσινης" ο διεθνής ισραηλινός παίκτης και συμπλήρωσε:
«Έγινε ένα γέμισα στην περιοχή μας. Ο Νίνης έτρεξε για την μπάλα. Έτρεξα να τον προλάβω, όμως έκανα λάθος και δεν πρόσεξα τη θέση του γιατί κοίταγα συνεχώς την μπάλα στον αέρα. Τον χτύπησα άθελά μου με το γόνατο. Ήταν ένα σκληρό μαρκάρισμα.
Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα την σοβαρότητα του τραυματισμού. Τον είδα να σηκώνει το χέρι και να ζητά τη βοήθεια του ιατρικού τιμ. Πάγωσα! Είχα μια κρυφή ελπίδα ότι δεν θα ήταν κάτι σοβαρό, δυστυχώς όμως όπως αποδείχτηκε ήταν πιο σοβαρό από ότι περίμενα.
Μετά το τέλος του αγώνα έσπευσα να τον βρω να του ζητήσω συγνώμη. Κατάλαβε πως δεν το ήθελα, πως ήταν μία κατάσταση από αυτές που συμβαίνουν κάθε μέρα στον αθλητισμό. Είναι στην ηλικία μου και καταλαβαίνω απόλυτα πως νιώθει. Εύχομαι να έχει μία γρήγορη και ανώδυνη ανάρρωση. Είναι σπουδαίος και θα τα καταφέρει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: