Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Θα σε κάνω βασίλισσα...!!

Ο Στάθης Μπαϊρακτάρης ανέλαβε το μάνατζμεντ της ΑΕΚ και υποσχέθηκε ότι θα στήσει και πάλι όρθια την ομάδα. Ποιος είναι ο σωτήρας και πώς έγινε το μεγάλο deal.
Θα σε κάνω βασίλισσα...
Οι αρχαίοι θεατρικοί συγγραφείς είχαν βρει τον πιο απλό τρόπο για να βγάζουν από τη δύσκολη κατάσταση τους ήρωές τους. Οταν τα πράγματα γίνονταν δύσκολα, όταν κάθε προσπάθεια έμοιαζε μάταιη και χαμένη, τότε εμφανιζόταν από το πουθενά ο από μηχανής θεός και τα διόρθωνε όλα. Κάπως έτσι είναι τα πράγματα στην ΑΕΚ.
Πάνω που η Ενωση ήταν και πάλι στο κρεβάτι της εντατικής και η επόμενη μέρα έμοιαζε μαύρη κι άραχλη, ξαφνικά εμφανίστηκε ο από μηχανής θεός. Ή τουλάχιστον εμφανίστηκε ένας επιχειρηματίας που υποσχέθηκε ότι θα τη στήσει και πάλι όρθια στα πόδια της. Ο Στάθης Μπαϊρακτάρης είναι από χθες το νέο αφεντικό της ΑΕΚ.
Η πλευρά του Γιάννη Φιλίππου παρέδωσε με ιδιωτικό συμφωνητικό το μάνατζμεντ στον 72χρονο επιχειρηματία και δεσμεύτηκε (έπειτα από συμφωνία με τον Μπαϊρακτάρη) να του παραδώσει το πλειοψηφικό πακέτο του χρόνου. Ο νέος ηγέτης της ΑΕΚ δεν θα καθίσει, πάντως, στην προεδρική καρέκλα. Πρόεδρος θα παραμείνει ο Μπάμπης Καραμανλής, ο οποίος θα συνεχίσει να τρέχει την ομάδα, ενώ ο Μπαϊρακτάρης θα αναλάβει να σηκώσει όλο το οικονομικό βάρος.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ, που είχε την υπογραφή του Μπάμπη Καραμανλή, ανέφερε μεταξύ άλλων για το θέμα της αλλαγής σελίδας στα διοικητικά της Ενωσης: «Το μάνατζμεντ της ΚΑΕ παραχωρήθηκε και τυπικά σε ένθερμο φίλαθλο της ομάδας μας και επιφανή επιχειρηματία. Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά και τιμή, αφενός για την παρουσία του νέου μέλους στα τεκταινόμενα την ΚΑΕ, αφετέρου για τις ενέργειες που πραγματοποίησαν τις τελευταίες ημέρες μέλη του συλλόγου μας για τη σωτηρία της μπασκετικής ΑΕΚ. Τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας και ευελπιστούμε ότι θα συνεχίσουν τον προσωπικό τους αγώνα για να δούμε σύντομα την ομάδα και πάλι στην Α1».
Ποιος είναι ο σωτήρας
Ο Στάθης Μπαϊρακτάρης ασχολείται με τις εκδόσεις και τον τομέα της διασκέδασης. Ο 72χρονος επιχειρηματίας είναι ένθερμος φίλαθλος της ομάδας. Οσοι τον ξέρουν λένε ότι ήταν εκεί σε όλες τις μεγάλες στιγμές της ΑΕΚ και μάλιστα ήταν ένας από τους φιλάθλους που είχαν σηκώσει τον Γιώργο Αμερικάνο στις πλάτες τους μετά το έπος στον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων το 1968. Δεν έχει περάσει ποτέ από κάποιο διοικητικό η εξωδιοικητικό πόστο σε κάποιο τμήμα του συλλόγου.
Το χρονικό του deal
Ο Μπαϊρακτάρης ήθελε εδώ και καιρό να βοηθήσει την ομάδα. Πριν από 20 ημέρες αποφάσισε να κάνει πράξη την επιθυμία του. Πλησίασε τον Μπάμπη Καραμανλή, του εξήγησε ότι θέλει να αναλάβει το τιμόνι. Ο ηγέτης της Ενωσης του εξήγησε την κατάσταση, τον έφερε σε επαφή με την πλευρά του Γιάννη Φιλίππου και έτσι φτάσαμε στο... γάμο.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: