Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Άρης-Παναθηναϊκός σημειώσατε Χ! (ΦΩΤΟ)

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, δηλωμένος οπαδός του Άρη και η Ρούξι Ντουμιτρέσκου, που τα βλέπει όλα πράσινα, είναι από τα πιο αγαπημένα αθλητικά ζευγάρια και όπως λέγαμε και τις προάλλες, παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο.
Άρης-Παναθηναϊκός σημειώσατε Χ! (ΦΩΤΟ)
Στο «ΟΚ» που κυκλοφορεί υπάρχουν φωτογραφίες από το διπλό μυστήριο που έγινε στη γενέτειρα του Ολυμπιονίκη μας στο Τάε κβο ντο.
Το προηγούμενο Σάββατο, στο εκκλησάκι της Παναγίας Φανερωμένης στο κτήμα Λίκνο στο Λευκοχώρι Σερρών τελέστηκε ο θρησκευτικός γάμος του ζευγαριού, αλλά και η βάφτιση του μικρού Φίλιππου. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν η Χαρά Σακκούλα και ο Κώστας Παπαδόπουλος, ενώ νονά του μικρού η Μαρία Γκίνη.
«Το απόγευμα του Σαββάτου ολοκληρώθηκε πλέον η οικογενειακή μας ευτυχία. Είχαμε άγχος πως θα είναι ο μικρός στο μυστήριο, αλλά ευτυχώς έκλαψε πολύ λίγο, μέχρι να μπει στην κολυμπήθρα. Μετά το απόλαυσε και ο ίδιος», είπε στο περιοδικό ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, που δεν θα χαρεί το γάμο του με τον τρόπο που συνηθίζεται.
«Δυστυχώς δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια για ταξίδι του μέλιτος, αφού σε λίγες μέρες ξεκινάει η προετοιμασία μου για τους πανευρωπαϊκούς αγώνες του Μαίου και για την Ολυμπιάδα του 2012».
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: