Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Σοκάρουν οι καταθέσεις!!

Την ίδια ώρα που η αστυνομία βρίσκεται πολύ κοντά στην σύλληψη και του δεύτερου δράστη για το φόνο του 21χρονου οπαδού στην Κρήτη, σοκάρουν οι καταθέσεις των αυτοπτών μαρτύρων.
Σοκάρουν οι καταθέσεις!
Πολύ κοντά και στη σύλληψη του δεύτερου δράστη της στυγερής δολοφονίας του 21χρονου οπαδού στο Ηράκλειο. Πρώτα παραδόθηκε στις αρχές ο ένας από τους δύο δράστες, ηλικίας 24 ετών και οργανωμένος οπαδός του ΟΦΗ, ενώ είναι θέμα χρόνου η παράδοση και του δεύτερου, επίσης 21χρονου!
Την ίδια ώρα αίσθηση προκαλεί το περιεχόμενο των καταθέσεων δύο αστυνομικών της Ασφάλειας Ηρακλείου που την επίμαχη νύχτα προσπαθούσαν απελπισμένα να αποτρέψουν τη φονική συμπλοκή. Ωστόσο ήταν αδύνατον, όπως λένε, να παρέμβουν ουσιαστικά αφού οι συμπλεκόμενοι ήταν υπεράριθμοι και η κατάσταση εκτός ελέγχου.
Όπως καταθέτουν καλούσαν σε ενισχύσεις συνεχώς, ενώ ζήτησαν ένα περιπολικό με χημικά και βομβίδες κρότου-λάμψης, τους ξεκαθαρίστηκε όμως ότι δεν υπήρχε η δυνατότητα. Ο ένας εκ των δύο, μέσα στην απόγνωση του, ζήτησε άδεια ρίψης εκφοβιστικών πυρών, όμως του απαγορεύτηκε.
Όλο το ρεπορτάζ στο gazzetta.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: