Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Και τώρα... Ζλάτιμπορ!!

Για το Ζλάτιμπορ της Σερβίας, προκειμένου να κάνει την προετοιμασία της νέας χρονιάς, αναχώρησε ο Παναθηναϊκός το πρωί της Τετάρτης.
Και τώρα... Ζλάτιμπορ
Μαζί με την αποστολή ήταν παίκτες της εφηβικής ομάδας οι οποίοι θα ακολουθήσουν την αποστολή στη Σερβία και θα συμμετέχουν στην προετοιμασία του Τριφυλλιού.
Πρόκειται για τους: Φώτης Ζούμπος, Γιάννης Δημακόπουλος, Γιάννης Καραμαλέγκος, Κώστας Γόντικας, Γιώργος Δρακόπουλος, αλλά και οι Δημήτρης Τσαλδάρης, Αλέξης Κυρίτσης και Μάνος Κουκουλάς. Απουσιάζουν όσοι έχουν υποχρεώσεις με εθνικές ομάδες και ο Στράτος Περπέρογλου που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.
«Πολύ επαγγελματικά»
Ο νεοφερμένος Στίβεν Σμιθ σχολίασε λίγο πριν από την αναχώρηση: «Όλα είναι καλά. Είναι όπως τα περίμενα, πολύ επαγγελματικά. Γίνεται πολύ καλή δουλειά στην προπόνηση. Είναι πολύ καλό το πρόγραμμα που ακολουθούμε για να είμαστε σε καλή κατάσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Από την πλευρά του ο Πατ Καλάθης συμπλήρωσε: «Τα πράγματα είναι πολύ καλά στην ομάδα. Ανυπομονώ να επιστρέψει και ο αδερφός μου και να δώσουμε τα πρώτα παιχνίδια μαζί. Η ομάδα πιστεύει στον εαυτό της».
Τέλος ο Σάτο είπε: «Πιστεύουμε στον εαυτό μας. Μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Κανείς δεν περίμενε ότι θα καταφέρουμε αυτό που κάναμε την προηγούμενη χρονιά».

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: